2737
2739

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728

سلام دوستای عزیز با احازه استارتر گل


من در زمینه تهیه انواع فینگزفود. سینی مزه. پک های ویژه افطاری فعالیت دارم.


خوشحال میشم بتونم درخدمتتون باشم.


این کانال تلگ رام foodkade_mahfa@


اینم پیج اینستاfoodkadeh_mahfa



من یک زن خانه دارم که تمام عشقم رو نثاره بچه هام و همسرم میکنم. باعشق اشپزی میکنم و هنرم رو در قالب اشپزی و تهیه غذاهای زیبا فینگرفودی به همه شما عزیزان تقدیم میکنم. خوشحال میشم که از کارام دیدن کنید. پیج اینستا foodkadeh_mahfa        ادرس ت ل گ رام foodkade_mahfa@
2738

نخودلوبیا عدس وباهم بریزتوقابلمه(ازقبل پخته شده)سبزی اشواضافه کن بایه کاسه سیرتند😍 همه چی که ردیف شد رشتشم بریزباادویه بزارجابیفته خاموشس کن

توظرف مناسب سروش کن باپیازداغ ونعناداغ وکشک تزئینش کن 😉 

مختصرمفید

خدایاشکرت



رشته آش  ۲۵۰ گرم

سبزی آش(تره،جعفری،گشنیز،اسفناج،شویدو ترخون)   ۷۰۰ گرم

پیاز داغ   ۳۰۰ گرم

سیر داغ   ۱/۲ پیمانه

نخود   ۱ پیمانه

لوبیا چیتی   ۱ پیمانه

عدس   ۱/۲ پیمانه

ماش   ۱/۲ پیمانه

نمک و فلفل و زرد چوبه    به مقدار لازم

آرد   ۲ قاشق غذا خوری

نعنا خشک   ۲-۳ قاشق غذا خوری

روغن   ۲-۳ قاشق غذا خوری


طرز تهیه

۱- نخودولوبیا را باهم 12-24 ساعت خیس کرده 2تا3 بار آب رو عوض کرده و پخته و ماش و عدس را 1-2 ساعت باهم خیس کرد و با هم پخته.

۲- نصف یه قابلمه آب ریخته روی حرارت گذاشته تا آب بجوش بیادبعد حبوبات پخته شده رو به قابلمه اضافه کرده درب قابلمه رو گذاشته تا آب دوباره به جوش بیاد.

۳- داخل یک تابه  2تا3 ق غ روغن ریخته بعد بیشتر پیاز داغ روبهش اضافه کرده و یک سوم اون رو کنار میزاریم برای تزئین، کمی سیر داغ هم اضافه کرده وحدود 1 ق م زردچوبه اضافه کرده و کمی فلفل قرمز و 2 ق غ آرد اضافه کرده روی حرارت گذاشته بهم زده خوب مخلوط بشه و بوی خامی آرد و زردچوبه از بین بره حدود 2-3 دقیقه زمان کافیه.

۴- سبزی خرد شده زمانی اضافه که آب داخل حبوبات قل قل بزنه و بجوشه قبل از اضافه کردن سبزی 1 ق م نمک ریخته ،باعث میشه رنگ سبزی به آش پس نده بعد سبزی رو اضافه کرده درب قابلمه رو باز میزاریم بعد پیاز داغی که آماده کردیم رو اضافه کرد فقط مقدارکمی رو کنار میزاریم که در مرحله آخر اضافه میکنیم حدود 20تا30 دقیقه با حرارت بالا بجوشه تا لعاب بده.

۵- بعداز این مدت رشته آشی رو نصف کرده و به آش اضافه کرده و باقی پیاز داغ رو اضافه کرده وحدود 15 دقیقه دیگه زمان میدیم تا آماده بشه و آش جا بیفته. کشک رو میتوانم در مرحله آخر اضافه کنیم یا برای تزئین استفاده کنیم که بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد.

۶- بعداز جا افتادن آش از روی حرات برداشته و داخل ظرف سرو اضافه کرده با پیاز داغ،سیرداغ،نعنا داغ وکشک تزئین میکنیم.نوش جان



سایر نکات

زمانی که رشته رو به آش اضافه می کنید، آش یه کمی سفت می شه. به این منظور بهتره مقداری آب جوش دم دست داشته باشید تا اگه آش خیلی سفت شد، آب جوش بهش اضافه کنید .  

برای تهیه نعناع داغ ابتدا روغن را داغ کنید سپس چند قاشق نعناع خشک داخل روغن بریزید و کمی تفت دهید و سریع بردارید تانعنا سیاه نشه

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
رشته آش  ۲۵۰ گرم سبزی آش(تره،جعفری،گشنیز،اسفناج،شویدو ترخون)   ۷۰۰ گرم پیاز داغ   ۳ ...

این تقریبا برای ۷ نفر جواب میده

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!

من خودم  از حبوباتیک میگم ی مشت میریزی تا بادش کشیدخ شه  نخود لوبیا قرمز لوبیا چیتی عدس و یکمم جو برا لعابش  وقتی خیس خورد میزاری بپره وقتی پخت سبزی اش اضافه  کن وقتی پخت   دو قاشق الی سه قاشق ارد و بریز اب سرد هم بزن بریز توش هم بزن بعد نوبت رشته میرسه رشته هم کم کم بریز هم بزن رپپ هواست باشه رشته اش  زیاد نشه  رشته رو زیاد هم نزن بزار تا خام رشته های در بیاد  حالا اونطرف پیاز داغ فراوون درست کردی یکمشو بریز توش   نعناع داغ هم همینطور یکمشم برا تزیین نگه دار تو نعناع داغت حتما  زرچوبه بریز   وقتی پیاز داغ و نعناع داغ بریزی تو اش خیلی خوشمزه میشه همه اش ی طع م میگیره  امیدوارم خوب توضیح داده باشم همه ازچی اش رشته های من تعریف میکنن امیدوارم اش رشته شما هم خوشمزه بشه  خوشمزه هاتون نوش جونتون

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز