2733
2739

امشب مرغ شکم پر درست کردم داخل شکمش کشمش و زرشک و گردو با پیاز تفت دادم و ادویه و نمک با کمی پر شنبلیله و شوید بهش زدم ، چون مرغه محلی بود گذاشتمش داخل زودپز که بپزه ،مواد داخل شکمش خیلی خوشمزه و خوشرنگ بود قبل از اینکه شکمشو بدوزم ،اما بعد از پخت که شکمشو باز کردم محتویات داخل شکمش کامل سیاه شده بود کسی دلیلش و میدونه ؟ واقعا برام سواله براش خیلی زحمت کشیده بودم کامل ضایع شدم جلو مهمونا   


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2728
من شنبلیله نمیریزم.فقط شوید وجعفری وگشنیز. درکل ازمنم سیاه میشن ولی مزش خوبه.آلو هم که حتما بایدبری ...

نه فکر نکنم ربطی به گردو داشته باشه ، امکانش هست ماله شما که سیاه میشه به خاطره نفوذ آب باشه

2738
کلا یه بار خوردم سیاه بود ولی خوشمزه 

من همیشه درست میکردم هیچ وقت اینجور سیاه نمیشد ، البته قبلا محتویات شکمشو خیلی فشار میدادم اب نمیرفت داخلش ،و داخل قابلمه هم میپختم

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز