2733
2734

گذاشتم تو مواد ابلیمو الان میخوام سرخ کنم میترسم گوشتش کامل سرخ نشه چکار کنم خوب گوشتش بپزه ؟؟؟

زن ها از عادی شدن، تکراری شدن، از مثل روز اول نبودن می ترسند! زن ها را مثل روز اول دوست بدارید.
میگو زود پخته میشه، من قبل از پختن سه دقیقه میجوشونمش،بعد سرخش میکنم خوب میشه

عیب نداره تو نمک و ابلیمو گذاشتم الان بزارم تو ابجوش؟؟؟

زن ها از عادی شدن، تکراری شدن، از مثل روز اول نبودن می ترسند! زن ها را مثل روز اول دوست بدارید.


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول باید تو آب در حال جوش چند دقیقه جوش بخوره بعد تو نمک و آبلیمو و پیاز رنده شده و پودر سیر نیم ساعت تو یخچال بمونه بعد سرخ بشه

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
2728

اول اب بذار بجوشه در حد ۵ دقیقه بنداز تو ابجوش بعد در بیار تو روغن سرخ کن با حرارت کم البته قبلش میتونی تو پودر سوخاری و فلفل سیاه و زردچوبه  و نمک و کمی دارچین و پودر سیر مزه دار کنی اگه میخوای پف کنه هم میتونی بندازی تو ماالشعیر وقتی سرخ کردی پیاز داغ درست کن بذار با پیاز داغها تف بخوره دوست داشتی زعفرون هم بزن

اول اب بذار بجوشه در حد ۵ دقیقه بنداز تو ابجوش بعد در بیار تو روغن سرخ کن با حرارت کم البته قبلش میت ...

از قبل گذاشتمش تو ابلیمو ونمک و فلفل الان بحوشونم عیب نداره ؟؟؟

زن ها از عادی شدن، تکراری شدن، از مثل روز اول نبودن می ترسند! زن ها را مثل روز اول دوست بدارید.
فکر نکنم مشکلی پیش بیاد چون میگو زود میپزه شاید یه کم سفت بشه ولی مهم نیست اما حتما بپز

متشکرممم 

زن ها از عادی شدن، تکراری شدن، از مثل روز اول نبودن می ترسند! زن ها را مثل روز اول دوست بدارید.
2738
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز