دنبه ها رو ریز کردم چون مقدارش کم بود حسش نبود چرخ کنم و چرخ گوشت درآرم اگه مقدارش زیاد بود بهتره چرخ کنی بعد برا من حدود ۱/۵تا دو کیلو بود ی پیاز بزرگ رو درسته انداختم توش با ی سیب درسته فقط حواست باشه پیاز اون قسمت ریشه اش رو نزنی که از هم نپاشه تو دنبه ها بعد از حدود ی ساعت پیاز و سیب رو برداشتم و انداختم دور
زیرش هم متوسط بود هر از گاهی هم ی هم زدم تا اون مونده هاش تقریبا چیپسی شد و رنگش قهوه ای و بعدش صافش کردم
برا این مقدار من تقریبا یک کیلو کره هم گذاشتم باز شد ی کم رو گاز با حرارت کم جوشید تا آب کره کشیده شد و روغنش بمونه بعد با روغن دنبه ها مخلوط کردم که عطر و طعم بهتری بگیره
بهتره تو ظرف شیشه ای تو یخچال یا جای سرد نگه داری اگه زود مصرف نمیکنی