اینم قرمه سبزی جان امشب
راز خوشمزه شدنش
1 لوبیا رو ساعتای 11 میزارم میپزه تا 1 ظهر و بعد ابش رو خالی میکنم
2 پیاز رو ریز میکنم و تفت میدم و یه سر قاشق کم رب میریزم و نمک و زردچوبه و سبزی که خوب از قبل سرخش کردم حتما زیاد سرخ کنین تا خورشت تیره بشه و بعد اب میریزم و میزارم تا 2 ظهر باز بپزه
3 گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده ورز میدم و قلقلی میکنم و تفت میدم جدا و بعد میریزم تو خورشت و از ساعت 2 تا 5 عصر میزارم بپزه و ساعت 5 زیرش رو خاموش میکنم
4 ساعتای 9 شب دوتا لیمو عمانی رو سوراخ میکنم و میندازم تو خورشت و میزارم تا ساعت 9 و نیم شب دوباره بپزه
نکته چون یه بار قورمه سبزی پخته رو خاموش کردید و گذاشتید استراحت کنه باعث میشه روغن بندازه و مجلسی بشه و ابشم کم کم تو مرت پخت کم بشه به هیچ وجه زیرش زیاد نباشه کم کم و اصلا هم وسط پخت اب بهش اضافه نکنین