ما سیستان عزیزم
تهچین ما با گوشت قرمز یا مرغ درست میشه بستگی به ذائقه داره
من با گوشت قرمز بیشتر دوست دارم چون وقتی ازدواج کردم درست کردم شوهرم گفت چه غذا هایی خوشمزه ای دارید
گوشت قرمز یا مرغ به اندازه مورد نظر خود تون
برنج به اندازه مورد نظر خود تون
آلو بخارا برای هر نفر 3عدد بزرگ
پیاز درشت یک عدد
حتما از پیاز فراوان استفاده کنید تو غذا ها ک 50درصد خوشمزگی شه
زرشک
زعفران
زرد چوبه و نمک و فلفل سیاه
آب لیمو
روغن
برای گوشت قرمز پیاز داغ کنید تفت بدید رب هم تفت بدید آب اضافه کنید و آلو بخارا ها رو تمام تا جا بیفته و آبش کم شه برای هر بشقاب یه ملاقه آب کافیه
برای گوشت مرغ...مرغ رو با هویج و پیاز و ادویه و آب لیمو و ساق کرفس و ساق های جعفری و گشنیز تون ک استفاده کردید تو سوپ و ماست و سس مایونز و سالاد و سمبوسه ساق هارو نگه دارید
بگذارید بپزه کاملا حالا یه صافی روی قابلمه بگذارید و تا آب رد شه و بقیه بمونه پیاز رو ک فقط نصف کردیم به آب اضافه میکنم و با بلندر له میکنیم در صورت تمایل سیر کوبیده شده بهتر از رنده شده است
اضافه کنید
حالت رب و تفت بدید با روغن و اندکی زرد چوبه و سه قاشق پر سس کچاپ
مرغ ها رو سرخ کنید خیلی خیلی نکه بسوزه نگران سفت شدن نشید نرم میشه تو سس
بعد از سرخ کردن به سس درحال جوش ریز اضافه کنید وقتی همه مرغ ها رو گذاشتید درب شو ببندید تا آبش کم شه برای هر بشقاب یه ملاقه
حالا زرشک شسته و پاک شده تو تابه برای 6ثانیه تفت بخوره از برنج دم شده به میزان دلخواه و بعد زعفران بزنید
حالا از خورشت مرغ یا گوشت قرمز داخل بشقاب بگذارید و روی خورشت و گوشت برنج بریزید و بعد زرشک و زعفران برنج و
حالا یه تیکه نون لواش یا هر نونی رو مربع برش بزنید روی زرشک و زعفران برنج ی بریزید
دقت کنید لایه اول گوشت و سس لایه دوم برنج سفید لایه سوم برنج زرشک دار زعفرونی لایه چهارم نون
نوش جان آلو بخارا یادتون نره تو بشقاب موقع کشیدن بگذارید عالی میکنه