2737
2734

خانومای گل فردا یکی از دوستام قراره بیادخونمون مهمونی میخوام براش ته چین مرغ درست کنم. اگه میشه بهم یاد بدین چه جوری تو پلوپز ته چین درست کنم. مرسی دوستان گل

تمام زندگیم فدای مادر عزیزم و همسر جان

وقتی میگن تهچین من 3مدل تهچین میاد تو ذهنم یکی تهچین استان خودمون ک بسیار خوشمزه است یکی تهچین شهمیرزادی از سمنان یکی تهچین لایه لایه شکل ته دیگ

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

وقتی میگن تهچین من 3مدل تهچین میاد تو ذهنم یکی تهچین استان خودمون ک بسیار خوشمزه است یکی تهچین شهمیر ...

استانتون کجاست؟؟

من عاشق ته چین گرمسار هستم خیلی وقته نخوردم هر کسی هم نمیشناسه و نخورده

امسال محرم اگه مامانم بره میگم بیاره برام ( مامانم مال اونجاست)

2728
وقتی میگن تهچین من 3مدل تهچین میاد تو ذهنم یکی تهچین استان خودمون ک بسیار خوشمزه است یکی تهچین شهمیر ...

ته چین سمنانی چجوری درست می‌کنند عزیزم؟؟؟ 

تمام زندگیم فدای مادر عزیزم و همسر جان
استانتون کجاست؟؟ من عاشق ته چین گرمسار هستم خیلی وقته نخوردم هر کسی هم نمیشناسه و نخورده امسال محر ...

ما سیستان عزیزم

تهچین ما با گوشت قرمز یا مرغ درست میشه بستگی به ذائقه داره

من با گوشت قرمز بیشتر دوست دارم چون وقتی ازدواج کردم درست کردم شوهرم گفت چه غذا هایی خوشمزه ای دارید

گوشت قرمز یا مرغ به اندازه مورد نظر خود تون

برنج به اندازه مورد نظر خود تون

آلو بخارا برای هر نفر 3عدد بزرگ

پیاز درشت یک عدد

حتما از پیاز فراوان استفاده کنید تو غذا ها ک 50درصد خوشمزگی شه

زرشک

زعفران

زرد چوبه و نمک و فلفل سیاه

آب لیمو

روغن

برای گوشت قرمز پیاز داغ کنید تفت بدید رب هم تفت بدید آب اضافه کنید و آلو بخارا ها رو تمام تا جا بیفته و آبش کم شه برای هر بشقاب یه ملاقه آب کافیه

برای گوشت مرغ...مرغ رو با هویج و پیاز و ادویه و آب لیمو و ساق کرفس و ساق های جعفری و گشنیز تون ک استفاده کردید تو سوپ و ماست و سس مایونز و سالاد و سمبوسه ساق هارو نگه دارید

بگذارید بپزه کاملا حالا یه صافی روی قابلمه بگذارید و تا آب رد شه و بقیه بمونه پیاز رو ک فقط نصف کردیم به آب اضافه میکنم و با بلندر له میکنیم در صورت تمایل سیر کوبیده شده بهتر از رنده شده است

اضافه کنید

حالت رب و تفت بدید با روغن و اندکی زرد چوبه و سه قاشق پر سس کچاپ

مرغ ها رو سرخ کنید خیلی خیلی نکه بسوزه نگران سفت شدن نشید نرم میشه تو سس

بعد از سرخ کردن به سس درحال جوش ریز اضافه کنید وقتی همه مرغ ها رو گذاشتید درب شو ببندید تا آبش کم شه برای هر بشقاب یه ملاقه

حالا زرشک شسته و پاک شده تو تابه برای 6ثانیه تفت بخوره از برنج دم شده به میزان دلخواه و بعد زعفران بزنید

حالا از خورشت مرغ یا گوشت قرمز داخل بشقاب بگذارید و روی خورشت و گوشت برنج بریزید و بعد زرشک و زعفران برنج و

حالا یه تیکه نون لواش یا هر نونی رو مربع برش بزنید روی زرشک و زعفران برنج ی بریزید

دقت کنید لایه اول گوشت و سس لایه دوم برنج سفید لایه سوم برنج زرشک دار زعفرونی لایه چهارم نون

نوش جان آلو بخارا یادتون نره تو بشقاب موقع کشیدن بگذارید عالی میکنه

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
ته چین سمنانی چجوری درست می‌کنند عزیزم؟؟؟ 

تهچین شهمیرزادی هست تو گوگل سرچ کن من فقط دیدم درست نکردم چون تهچین ما سیستانی و بلوچستان ی ها خوشمزه هست و یه اسم داره 4مدل


درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
2738
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687