ساقه نداره که... برگ و پیاز!
برگش تقریبا شبیه برگ های پیازچه درمیاد، تلخه و باید تلخیش گرفته بشه! تو آب میجوشونیش، بعد میریزی تو آب سرد... 24 ساعت باید تو آب سرد باشه و تو این فاصله چند بار آبشو عوض کنی. بعد آبکش میکنی، خوردشون میکنی هم میتونی فریز کنی، هم مثل سبزی خشک کنی.
مامان بزرگ من همون حالتی با نخ میبست مینداخت تو مشک ماست😋
پیازچه تهش هم باید بشوری پوست بگیری، حلقه حلقه برش میدی میذاری تو آب خنک... 24 ساعت بمونه، آبشو 5، 6 بار عوض میکنی!
بعد آبکش میکنی همونطوری حلقه ای، یا اگه دوس داشتی نگینی خرد میکنی، رو پارچه تمیز جلو پنکه خشک بشه.
هر بار قبل استفاده باید برداری بریزی تو آب سرد تا حالت تازه بودن پیدا کنه