#شیرینی شکری(#بیسکوییت شکری)
سلام 😍من اومدم🤗 با یه دستور خیلی عالی 👌🏻و راحت😀 برای درست کردن شیرینی شکری 😋
یه چیزی بین شیرینی و بیسکوییته خیلی ترد و بسیار خوشمزه
خمیرش خیلی خوش قلقه پیشنهاد میکنم حتما درست کنید
دستورش همراه با همه نکات رو براتون میزارم😘😘🌼🌼🌼🌼 چیا میخوایم ؟🤔 ارد سفید قنادی یک لیوان +دو سوم لیوان(دسته دار فرانسوی)
پودر قند نصف لیوان
تخم مرغ یک عدد
کره به دمای محیط رسیده ۱۲۵ گرم
بکینگ پودر نصف ق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
پودر پسته و شکر به مقدار لازم
و کاتر سیب زمینی که عکسشو براتون میزارم
برای برش و دالبر دالبر شدن بیسکوییتمون
#شیرینی#شکری#بیسکوییت
اول از همه کره رو بزارید به دمای محیط برسه و نرم بشه مواد رو اندازه گیری کنید وسایل مورد نیاز رو بزارید دم دستتون حالا فر رو روی ۱۸۰ درجه روشن کنید
کره پودر قند و وانیل رو به مدت دو الی سه دقیقه با همزن برقی بزنید حالا تخم مرغ اضافه یکی دو دقیقه بزنید حالا ارد با بکینگ مخلوط یبار الک و کم کم به مواد اضافه و با لیسک مخلوط تا کم کم یه خمیر لطیف به دست بیاد که به دست نچسبه اگه خیلی به دست میچسبید یه کوچولو ارد بیشتر بزنید حالا روی میز کار یا پشت یه سینی بزرگ و صاف کاغذ روغنی پهن کنید و نصف خمیر رو با کمک وردنه به قطر نیم سانت باز کنید به شکل مستطیل حالا با چاقو اطرافش رو ببرید که صاف بشه بعد با کاتری که عکسشو براتون میزارم کاتر بزنید به اندازه های یکسان و دستتون رو ببرید زیر کاغذ روغنی و دونه دونه بیسکوییت ها رو برگردونید کف دستتون و اروم بدون بهم خوردن شکلش بزارید داخل سینی فری که کاغذ روغنی انداختید
همه خمیر رو به همین صورت آماده کنید روی بیسکوییت ها یکم شکر و پودر پسته بپاشید و سریع بزارید داخل فر گرم شده طبقه وسط ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه
هر وقت اطراف شیرینی تغییر رنگ داد
در فر رو باز کنید یه کوچولو با انگشت فشار بدید اگه خیلی نرم نبود و اطرافش تغییر رنگ داده بود خاموش کنید سینی رو بیارید بیرون دونه دونه بیسکوییت ها رو بزاید روی سیمی که خنک بشه بعد سرو کنید
نکته اگه موقع وردنه کشی خمیرتون چسبناک بود یکم به خمیر ارد بزنید
وردنه رو هم کامل آردی کنید
کاغذ روغنی احتیاج به چرب کردن نداره
خمیرمون هم احتیاج به استراحت نداره
از ورز دادن خمیر جدا خوداری کنید
چون به روغن میوفته و کلا کارتون خراب میشه
فقط در حد جمع شدن خمیر با دست خیلی خیلی کم ورز بدید