سوپ جو
یک چهارم سینه مرغ
جو پرک یک لیوان
هویج چهار عدد بزرگ
سیب زمینی متوسط یک عدد
عصاره مرغ دو عدد
رب گوجه دو قاشق غذا خوری
نمک زردچوبه فلفل سیاه کاری
جعفری خرد شده سه قاشق غذاخوری پر
پیاز رو ریز کنید سرخ کنید نمک و زردچوبه بزنید
رب رو اصافه کنید تفت بدید یکم نمک ( کم بریزید چون عصاره مرغ خودش نمک داره) فلفل سیاه و کاری رو اضافه کنید جو رو اضافه کنید هم بزنید سه تا از هویجا رو ریز کنید اضافه کنید سیب زمینی و یکی از هویجا رو از وسط دو نصف کنید اضافه کنید
مرغ و جعفری رو هم اضافه کنید
حالا یکم تفت بدید و روشون اب بریزید نه کم نه خیلی زیاد اجازه بدید نم نم بپزه با شعله ملایم قل بزنه
مرغا که پختن درشون بیارید استخون هاش رو جدا کنید خرد یا ریش ریش کنید اضافه کنید
سیب زمینی وهویجی که دو نصف کرده بودیم رو دربیارید توی کاسه با گوشت کوب بکوبید به سوپ اضافه کنید که به سوپ لعاب میدن عصاره های مرغ رورپودر کنید به سوپ اضافه کنید
حالاربزارید با شعله کم حسابی جا بیفته
نوش جان