سلام دوستای گلم من چنتا سوال دارم لطفا تجربیاتتون رو بهم بگین
1.آیا بادمجون سرخ کرده که میزارن فریزر خوشمزه هس یا مزشو از دست میده؟
2.تا چه حد باید سرخ بشه؟
3.تا چنوقت میتونم ازشون استفاده کنم؟شیش ماه؟یکسال؟چقد؟؟
4. چه چیزای دیگرو میشه فریز کرد؟ من شاغلم میخوام یکم برا خودم وقت بخرم
5.بعد از اینک از فریز درش میاریم دوباره باید تو روغن سرخ کنیم؟ یا فقط گرم بشه؟
6.بادمجون کبابیم میشه گذاشت؟
7.تو چی بزارمش داخله فریزر؟نایلون فریزر میشه؟