اگر به هر دلیلی غذا و خورشت قورمه سبزی شما مزه تلخی داشت، تعدادی سیبزمینی را به نسبت مقدار خورشت قورمه سبزی خود کاملا پخته و له کنید. سپس آن را به درون خورشت اضافه کنید تا باعث گرفتن تلخی قورمه سبزی شما شود.
همانند مورد فوق، اگر دچار همچین اتفاق ناخوشایندی شدید، جای نگرانی نیست. تنها کافی است مقداری سبزی اسفناج و گشنیز را پاک و خرد کرده و کمی آنها را تفت دهید. سپس به خورشت خود اضافه کنید. مقدار آنها به میزان تلخی و مقدار خورشت شما بستگی دارد. اما به یاد داشته باشید که سبزی اسفناج بیشتر به رنگ خورشت تاثیر میگذارد و خورشت طعم اصلی خود را از سبزیهای تره و جعفری فرا میگیرد. بنابراین واهمهای از نامعلوم بودن و ندانستن مقدار دقیق استفاده از آن را نداشته باشید و به مقدار معقول جهت گرفتن تلخی قورمه سبزی از آن بهره جویید.