2737
2734

دیروز برا اولین بار درست کردم شوهرم ی قاشق برداشت گف ای این چیه واقعا راس میگف خیلی بدمزه بود طعم خامه میداد بیشتر تا دسر شما چطوری درست میکنید یادم بدین ممنون


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با شیر درست میکنم گاهی هم با شیر و خامه شاید سلیقتون به طعمش نخورده ما خیلی دوس داریم شوهرم با صبحانه میخوره

خدای مهربون شاکرم بخاطر آفریدن این مرد بهشتی ممنونم که سرنوشتم رو باهاش نوشتی ... خونواده سه نفرمون رو در پناه خودت حفظ کن
2728

شیر و خامه و شکرو بذار یکم جوش بخوره (شیر دو برابر خامه باشه)

یه لیوان شیر سرد و پور ژلاتین بریز حل کن

با هم مخلوطشون کن (اگه خواستی رنگ خوراکی م بزن)

شکر هم که به دلخواه میزنی

بعد بذار تو یخچال ببنده

مزه خامه هم نمیگیره

2738

من برا 2لیوان شیر 1بستنی وانیلی. 1قاشق ونیم ژلاتین حل شده تو 1لیوان آب سرد. کمی شکر. نوک ق چ وانیل. 1ق چ گلاب همرو میزارم رو گاز هم میزنم حل ک شدن میزارم خنک میشه میزارم یخچال

مااز تبار بغضيم آسودگی روا نیست... 

شیر و شکر و میذارم بجوشه ژلاتینم حل میکنم ب شیر اضافه میکنم وانیل و گلابم میزنم بهش بعد اگ خاستی زعفرون و.. بزن

بعدش خامه رو هم میزنم میذارم با دما محیط یکی شه و به شیر .. اضافه میکنم و هم میزنم و توثالب میریزم بعد ۱۰ ساعت اینا اقاالب درمیارم

خداجون شکرت واس تو دلیم💓 صدهزار بار شکر
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز