2733
2734

دوستان من برای یه دسری ، اول یه لایه ژله میریزم تو ظرفم

بعد روش دسر و بصورت گرم میریزم اما هر جوری میریزم ژله رنگشو میده به لایه بالایی که سفیده

مخصوصا از کناره های ظرف کاملا مشخصه خیلی بد دیده مبشه 

وقتی هم دسر خنک میشه باژم ژله رنگ میده ولی کمتر اما مشکل اینجاست که وقتی سرد بریزمش یکم سطحش صاف نمیشه گوله گوله میشه

نبایدلایه دوم گرم باشه....لایه اول نیم بندشددوم روبریز

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

بین لایه ژله و دسر یه چیزی بزار مثلا موزی میوه ای کیکی چیزی 

بعدم داغیش یکم افتاد بریز

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   
2728

یا این‌که خب دسر و موقع سرو برگردون که سمت گوله شده بیفته ته

یا روی سطح گوله شده رو دوباره ژله بریز ببنده یه لایه نازک

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   
2738

ژله اول در حدی که تازه بسته باشه و انگشت به سطحش بچسبه

لایه دوم بذار یخچال مثل سفیده تخم مرغ غلیظ بشه بعد بریز، یه ذره زیاد میذاری که گوله میشه

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
یه سوال  ژله بستنی درست تکردم تابحال  میخواستم بدونم آب نمیشه تو دمای محیط باشه مثلا یه ...

عزيزم يه ساعت چه خبره ١ربع بسشه بعد ميريزي رو لايه قبليه 

خدايا مراقب مردم ايران عزيزم باش 😞
یه سوال  ژله بستنی درست تکردم تابحال  میخواستم بدونم آب نمیشه تو دمای محیط باشه مثلا یه ...

اهان مثلا سره سفره بذاري ميگي!؟؟؟

نه عزيزم چيزيش نميشه

خدايا مراقب مردم ايران عزيزم باش 😞
عزيزم يه ساعت چه خبره ١ربع بسشه بعد ميريزي رو لايه قبليه 

نه منظورم اینه که ژله بستنی درست کنم تموم شدشو  تو درمانی محیط قرار بدم آب نمیشه اگه یکی دو ساعت بمونه و خورده نشه ؟

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز