2733
2734
عنوان

به هیچ عنوان شیر پرچرب نخورید تقلب

1561 بازدید | 19 پست
شیر های کارخونه ای پاکتیا از هرنوعش نتنها خاصبت نداره بلکه کلیم ضرر داره.
در مورد شیرهای پرچرب بگم روشون نوشته 8درصد اینو بدونید هیچ گاوی زاده نشده بالای 3درصد شیرش چربی داشته باشه ظاهرا روغن دستی توی شیرا هست
شیر پاکتیاهم که پسماندهای شیریه و در اصل خشکش میکنن و خوراک دام اند نه مای بیچاره.
اگه دلتون برای بچه هاتون میسوزه شیر واقعی بدید بخورن...
واقعا معلوم نیست فراورده های لبنی چین!!!

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728
شیر در ایران با روغن نخل پرچرب می‌شود!

رخلاف تصور بسیاری از ما شیر پرچربی که به‌صورت پاستوریزه ارائه می‌شود مانند شیری که در گاوداری‌ها دوشیده می‌شود نیست.
به گفته دکتر مجید حاجی فرجی، رئیس انستیتو تغذیه چربی موجود در شیرها و لبنیات پرچرب مربوط به چربی شیر نیست، بلکه چربی شیر گرفته شده و روغنی به نام پالم به شیر اضافه می‌شود. پیش‌تر نیز مسئولان وزارت بهداشت درباره روغن پالم یا روغن نخل هشدار داده بودند. در سال‌های اخیر به‌دلیل تحریم‌ها و برخی از مشکلات داخلی تولید‌کنندگان به واردات روغن‌های ارزان‌تر خوراکی نظیر روغن پالم روی آورده‌اند درحالی‌که روغن پالم بنا بر نظر متخصصان تغذیه حاوی مقادیر زیادی اسید چرب اشباع است که موجب افزایش کلسترول بد خون یعنی LDL شده و در نهایت تنگی و انسداد عروق وسکته‌های قلبی را به‌دنبال دارد.
یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
2740
کارخونه های بزرگ بعلت اینکه تولید شیر کمه تانکرهای دریافت شیرشون رو به روستاها میفرستن تا کسانی که حتی سه چهارتا گاو دارن شیرشون رو تحویل بدن و روستایی ها هم برای نگهداری و جلوگیری از خراب شدن تا تحویل شیر بهش وایتکس و یا ریکا اضافه میکنن
فسقلی جان شیرهاس استرلیزه بهترین نوع شیر هستن همونایی که شش ماه ماندگاری داره و شیرهای کیسه ای بدترین نوع که همون پاستوریزه ها هستن بالاترین درصد چربی در شیرها سه تا سه و نیم هستش جایی شیر هشت درصد چربی نداریم (خامه بیست و پنج تا سی درصد چربی داره) پالمیتات یا روغن نخل رو به ماستهای همزده یا همون ماستهای پروسس شده اضافه میکنن این ماستها نمک و نشاسته و گاهی صمغ هم دارند ماستهای خامه ای هم حداکثر ده درصد چربی دارن
فقط خواستم بگم محصولات شرکتهای کوچیک رو استفاده کنید بهتره ترنم جان شیرهای درجه یک رو کارخونه جات برای شیرهای استرلیزه با موندگاری بالا استفاده میکنن چون شیرها از نظر بار میکروبی وقتی تحویل کارخونه میدن درجه بندی میشن
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز