من واقعا موندم چطور شماها و گرفتن یه فسنجون بلد نیستین هرچی گفتن رو فراموش کن
فسنجونو هر شهری یه مدلی درس میکنه ولی اصلش برای شماله. رب انار باید از شمال بگیری چون طعمش با همه جا فرق میکنه یجا شنیده بودم توش آهن زنگ زده میندازن کلا طعمش خیلی فرق میکنه
خب برای درس کردن فسنجون اول باید گردو رو آسیاب کنی قشنگ پودر بشه بعد میریزی تو یه ظرف یه پارچ آب سرد میریزی تا گردو روغن بندازه هرموقع دیدی آبش کم میشه آب سرد بریز تا قشنگ روغن گردو دربیاد حدود 2 ساعت بعد رب انار اضافه کن(مهم ترین ماده فسنجون رب انارشه اگه خوبشو نداری درست نکن) اضافه کن بعد یک ساعت گوشت رو اضافه کن حالا یا مرغ یا کوفته قلقلی بنظرمن کوفته قلقلی بهتره چون استخوانی مرغ رو نمیشه جدا کرد
پ. ن. تو فسنجون از پیاز استفاده نمیکنن ولی اگه خاستی بوی زخمشو بگیری مخصوصا بوی مرغ استفاده کن
پ. ن2.هیچ ادویه ای استفاده نکن