خوت درست کن. یه قاشق سوپخوری خمیر مایه. یه قاشق شکر و یه لیوان شیر ولرم و بریز تو یه ظرف روش یه چیز بزار بعد از ده دقیقه عمل میا. یه تخم مرغ و شش قاشق سوپخوری روغن مایع و یکم نمک همرا با مایه خمیر عمل اومده رو مخلوط کن و کم کم بهش ارد اضافه کن تا جایی که به دستت نچسبه. مواظب باش زیادی هم نشه که خمیرت خشک بشه. بعد بزار تو یه مشما یا یه ظرف چرب شده و روش و بوشون حدود یک تا دو ساعت تادو برابر شه بعد هم استفاده کن. این خمیر برای پیتزا پیراشکی و... عالیه. هم قابل سرخ کردنه هم داخل فر