از سلامت خوراک گفتین منم بگم.
من اگه بخوام بگم شاید برای شما خیلی طبیعی باشه ولی واسه من یک موفقیته. منی که در سالهای پیش در هفته گاهی هفت شب رو سیب زمینی سرخ کرده کنار انواع غذا داشتم و همش دنبال غذاهای کثیف😁 و پرکالری و چرب و چیلی بودم😁😋 هنوزم هستما.ولی مراقبم😎.
تو این سالها سبزیجات خیلی اومدن جزو برنامه غذایی امون, تنوع غذایی امون بالا رفته. تا جایی که بشه سبزیجات و سیب زمینی دور چین غذا رو یا بخارپز میکنم یا تو فر رُستشون میکنم.مصرف روغنم بسیار پایین اومده, یه روغن یک و نیم لیتری یا نهایت دو لیتری میذارم و میگم تا آخر ماه همینه. نه اینکه اسون باشه, با سختی و کش مکش و خط کش روغن استفاده میکنم که بکشه تا ماه, اینجوری سعی میکنم سرخ کردنی کمتر بشه. خیلی از غذاهایی که شاید روغن زیادی لازم داشته باشن رو سعی کردم تو فر درستشون کنم. با غذاهای وجترین ها آشنا شدم و دیدم واقعا گسترده است, و خوب بیشترین مصرف سبزیجات و تنوع استفاده رو اونها دارن.
چون عاشق همبرگر هستیم خانوادگی, ورگرهای گیاهی رو هم تو لیست غذایی اوردم تا از حبوبات بیشتر استفاده بشه.
استفاده از کنسروهای کارخونه ای تقریبا تو خونمون صفره, به جز تن ماهی.
همه چیز رو تو فصل خودش خودم کنسرو میکنم, از شیر مرغ تا جون آدمیزاد😂.
سعی میکنم مغزیجات و,برگه ها همیشه تو خونه باشن, امسال هم خودم واسه اولین بار یکم آلبالو خشکه و کشمش درست کردم.
رب کارخونه ای نمیگیریم سالهاست, یا خودم درست میکنم یا سفارش میدم یه خانومی برامون درست میکنه.
به نظر خودم هم مصرف نونمون متوازنه و هم مصرف برنجمون. تو هفته تو برنامه غذایی سعی میکنم رعایت کنم این مورد رو.
یه مدته دمنوش ها رو اوردم تو خونه, خودش یه لیوان نوشیدنیه جایگزین یک لیوان چای.
کیک و شیرینی و کالباس و لواشک هم خودم درست میکنم, حتی گاهی پاپ کورن و چیپس.
البته یه جاهایی هم ضعف دارم مثل مصرف آبزیان.تقریبا نزدیک صفره مصرفمون, ماهی و میگو و اینجور چیزا.از پس خوردن و درست کردنشون برنمیام.🙈