2733
2739

دستور پخت کیک پرتقالی خیس خوشمزه و عالی خانگی مرحله به مرحله

کیک پرتقال از کیک های خوشمزه و پرطرفدار می باشد و همانند کیک نارنگی، بافت نرم و سبکی دارد. اگر تا به حال کیک پرتقالی را امتحان نکرده اید پیشنهاد می کنم برای یکبار هم که شده این کیک خوشمزه و بی نظیر را امتحان کنید. مطمئن باشد بعد از پخت کیک پرتقالی، از عطر و بوی پرتقال مست خواهید شد.

مواد لازم کیک پرتقالی
تخم مرغ     ۵ عدد
روغن مایع     نصف پیمانه
شکر     ۲۰۰ گرم – یک پیمانه
آرد     دو و نیم پیمانه – 340 گرم
آب پرتقال طبیعی یا سن ایچ     ۱ پیمانه
بیکینگ پودر     ۱ قاشق غذاخوری
رنده یا پودر پوست پرتقال     ۱ قاشق غذاخوری

مراحل تهیه کیک پرتقالی

1. ابتدا همه مواد را از یک ساعت قبل از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسند. البته تخم مرغ ها تا سرد هستند زرده و سفیده آن ها را از هم جدا کنید. چون بعد از گرم شدن، جدا کردن زرده و سفیده تخم مرغ کار سختی است.

2. بعد از اینکه همه مواد به دمای محیط رسیدند، زرده تخم مرغ را در یک ظرف مناسب با همزن هم می زنیم تا کرم رنگ شود و بعدش پوست پرتقال را پس از رنده کردن اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم تا زده و پوست پرتقال باهم مخلوط شوند. سپس آب پرتقال و بعدش روغن مایع را اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم.

3. در ادامه آرد و بیکینک پودر را باهم مخلوط می کنیم و بعد از دو سه بار الک کردن، به تدریج و آرامی در 3 مرحله به زرده تخم مرغ اضافه می کنم و با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم تا مخلوط شوند. در این مرحله مایه زرده تخم مرغ کمی غلیظ تر است نگران این موضوع نباشید.

4. در این مرحله سفیده تخم مرغ را در یک ظرف مناسب با همزن هم می زنیم تا از لختگی دربیاید. سپس شکر را در دو مرحله به آرامی و تدریج اضافه می کنیم و هم می زنیم تا سفیده تخم مرغ فرم بگیرد و وقتی ظرف را برمی گرداند مایه نرید. حالا سفیده تخم مرغ را به مایه قبلی اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی از یک جهت فولد می کنیم تا مایه صاف و یکدستی داشته باشیم. (آموزش فولد کردن)

5. پس از آماده کردن مایه کیک، حالا قالب مورد نظری را که برای پخت این کیک در نظر گرفته ایم با روغن مایع چرب می کنیم و و بعدش کاغذ روغنی می اندازیم و مایه کیک را داخل قالب می ریزیم. حالا قالب حاوی مایه کیک را داخل فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد و به مدت 45 دقیقه قرار می دهیم تا کیک بپزد.

6. توجه کنید منظور از فر گرم شده یعنی فری که از 15 دقیقه قبل روشن کرده باشیم. همچنین به دلیل متفاوت بودن فرها نمی شود زمان دقیقی را برای پخت مشخص کرد. برای اینکه مطمئن شوید کیک پرتقالی شما کامل پخته است یا نه؟ می توانید سیخ یا خلال دندانی جوبی را داخل کیک فرو ببرید، اگر تمیز بیرون آمد کیک شما به طور کامل پخته شده است.

7. پس از اینک کیک به طور کامل پخت قالب را از فر بیرون می کشیم و بعد از 5 دقیقه خنک شدن، کنارهای کیک را با کارد آزاد می کنیم و کیک را برمی گردانیم تا از قالب جدا شود. سپس سپس پرتقالی را بر روی کیک می ریزیم و بعد از خنک شدن آن را سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این کیک پرتقالی هوشمزه لذت ببرید.

مرسی 

ی سوال طعم‌تلخ نداره 

مربای پوست پرتقال حس میکنم ته مزه تلخ داره این چی

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز