پیاز داغ نازک و ظریف و درست میکنی توی پیاز زردچوبه و فلفل میزنی یه دور هم میزنی بوی ادویه در بیاد
گوشت رو میریزی با شعله متوسط به بالا هم میزنی تا کاملا سرخ بشه و گنده گنده بهم نچسبیده باشه ادویه داخل پاکت لازانیا رو هم بریز اگه میخوای
رب رو میریزی تف میدی
قارچ که خرد کردی میریزی
اب میریزی اندازه یه لیوان
نمک میریزی
درش رو میزاری
ابجوشی که توش نمک زدی لازانیا رو میریزی توش تا نرم بشه ولی حواست باشه له نشن
ابکش میکنی
اولش ته پیرکس یه کم از مایه گوشتی میریزی کم که بعدا پخت نچسبه لازانیا کف ظرفت
لایه لایه گوشت و پنیر فراوون میچینی
لایه اخر پنیر رو که زدی یه کره ۲۵ گرمی خرد کن بریز روش
تو یه شیرجوش کره بنداز و ارد تفت بده تا خامیش گرفته بشه
کم کم شیر اضافه کن که گلوله نشه هم بزن دایم نمک وفلفل هم بزن بجوشه تا به غلظت ماست برسه
بریز همه جای لازانیا
بزار تو فر
نوش جان