2733
2734

سلام خانوما....فردا شب برادر شوهرم و خانومش شام میان 

میخوام لازانیا درست کنم چون اینجور غذاهارو بیشتر از خورشتی دوست دارن 

حالا لطفا دستور لازانیا خوشششمزه با فوت و فنش  و دو نوع سالاد مجلسی بهم یاد بدین 

مرسی که راهنمایی میکنین هیچی سالاد خوشگل و خوشمزه بلد نیستم 

رسید روزهایی که حتی شبهاش هم.روشنه👍

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2731
2738
اگه سختتون هست تایپ کنین اسم سالاد و بگین تو نت سرچ کنم  ولی فوت و فن لازانیا رو بهم بگین 😘😘

فوت و فن لازانیا: 

گوشتش حتما با پیاز و رب فراوان درست بشه با چاشنیهای خوشمزه 

برگه های لازانیا حتما پخته بشه

پنیر کاله

روی هر ردیف برگه لازانیا، سس کچاپ مهرام بزن و بقیه بقیه لایه ها رو بچین

زمان نسبتا طولانی در فر باشه

قبل از گذاشتن در فر، نصفه استکان یا اگه ظرفت بزرگ‌هست، نصف لیوان، شیر در اطراف ظرف بریز، روش رو فویل بکش، آبی باقی نمونه توی ظرف

آخر هم فویل رو بردار تا روش هم برشته بشه 

... و من به تو ایمان دارم...

قبلش يه بار لازنيا رو بپز ممکنه خراب شه ابروت بره ،بنظرم پيتزا درست کن، يا چيزي که مطمني خوب ميشه

میشه دعا کنید داداشم سر عقل بیاد و با یه دختر عاقل و بساز و مهربون ازدواج کنه و عاقبت بخیر بشه من دعای شما محتاجم.مادرم داره از فکر خیالش پیر میشه میگه ازدواج نمیکنم  .. داداشم ادم بدی نیست اما تدبیر نداره من مختاج دعا دلای پاک شما هستم.. حرف هیچکسم گوش نمیکنه اخلاقش مثل یه ادم پوچ و بی هدف شده ... منم تک تکتون دعا میکنم

پیاز داغ نازک و ظریف و درست میکنی توی پیاز زردچوبه و فلفل میزنی یه دور هم میزنی بوی ادویه در بیاد 

گوشت رو میریزی با شعله متوسط به بالا هم میزنی تا کاملا سرخ بشه و گنده گنده بهم نچسبیده باشه ادویه  داخل پاکت لازانیا رو هم بریز اگه میخوای

رب رو میریزی تف میدی 

 قارچ که خرد کردی میریزی

اب میریزی اندازه یه لیوان 

نمک میریزی 

درش رو میزاری 

ابجوشی که توش نمک زدی لازانیا رو میریزی توش تا نرم بشه ولی حواست باشه له نشن 

ابکش میکنی 

اولش ته پیرکس یه کم از مایه گوشتی میریزی کم که بعدا پخت نچسبه لازانیا کف ظرفت

لایه لایه گوشت و پنیر فراوون میچینی 

لایه اخر پنیر رو که زدی یه کره ۲۵ گرمی خرد کن بریز روش 


تو یه شیرجوش کره بنداز و ارد تفت بده تا خامیش گرفته بشه 

کم کم شیر اضافه کن که گلوله نشه هم بزن دایم نمک وفلفل هم بزن بجوشه تا به غلظت ماست برسه 

بریز همه جای لازانیا 

بزار تو فر 

نوش جان 

قبلش يه بار لازنيا رو بپز ممکنه خراب شه ابروت بره ،بنظرم پيتزا درست کن، يا چيزي که مطمني خوب ميشه

قبلا درست کردم برا خودمون میخواستم خییییلی خوشمزه و بثلذیذ بشه 😊

رسید روزهایی که حتی شبهاش هم.روشنه👍
فوت و فن لازانیا:  گوشتش حتما با پیاز و رب فراوان درست بشه با چاشنیهای خوشمزه  برگه های ...

یعنی سسی که با آرد و شیر درست میشه نریزم بجاش آخر سر شیر بریزم؟!

بعد اینکه باعث نمیشه خیلی خمیری بشه 

رسید روزهایی که حتی شبهاش هم.روشنه👍
2706
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز