2737
2734
سلام دوستان
من و همسرم عاشق فلافل هستیم . خونه جدید که اومدیم هنوز یاد نگرفتیم فلافل کدوم قسمت خوبه و ...
چند وقت پیش هم یکی از اشناها درست کزده بود اما از اونجا که دور از جون همه شما باشه بعضی از خانوم ها حسود هستن یاد نداد و فقط گفت کاری نداره نخود چرخ کردس همین دیگه که بماند
دیشب خیلی سرچ کردم دستورهای مختلف دیدم ، عربی / لبنانی / خوستانی
ی سری با تخم مرغ ی سری بدون اون ، یه سری با باقالی
یه سری با سیب زمینی پخته
من نمیدونم کدومشون میشه همونی که شبیه بیرون
میشه به خواهرتون کمک کنید؟
ی دنیا ممنون
هیچ وقت نگو رسیدم ته خط....
"اگر هم احساس کردی رسیدی ته خط"....
یادت بیار که معلم کلاس اولت گفت:نقطه سر خط.....

من برای جای ترک های پوستی بعد از زایمانم از روغن آنتی استرچ مارک برند آنانه استفاده کردم که یک برند سوییسی بود.

 برای من واقعا مثل معجزه عمل کرد. حتما تو دوران بارداری قبل از ایجادترک ها یا تا وقتی که ترک ها هنوز قدیمی نشدن و قرمز هستن استفاده کنید که زود برطرف بشه. برای ترک های ایجاد شده با چاقی یا لاغری هم عالیه. لینکشو میزارم چون میدونم دغدغه خیلی از ماماناس .

2731
عزیزم ما خوزستانی (میدونی که اصل فلافل مال اینجاست)نخود رو از شب قبل خیس میکنیم فرداش چرخش میکنیم البته به همراه یه عدد پیاز و اگه دوست داری چند حبه سیر.اگه هم دوست نداری باید بعدش بهش پودر سیر بزنی.وقتی چرخ کردی تمام اونوقت زردچوبه و فلفل و نمک و یه دو سه قاشق آرد میریزی و خوب ورز میدی.خیلی خوب.اگه دیدی خمیرش درسته جمع نمیشه یه دو سه قاشق آب هم بهش اضاف کن و ورز بده.خب دیگه با استفاده از قالب قالب میزنی و توی روغن زیاد سرخش میکنی.تخم مرغ نباید بزنی چون اونموقع میشه کوکو دیگه!
Lilypie Pregnancy tickers
ممنون عزیزم
یعنی سیب زمینی و تخم مرغ نمی زنی؟
هیچ وقت نگو رسیدم ته خط....
"اگر هم احساس کردی رسیدی ته خط"....
یادت بیار که معلم کلاس اولت گفت:نقطه سر خط.....
ممنون دوستای گلم . بوسسسسسسسسسسسسسسس
اخحون
هیچ وقت نگو رسیدم ته خط....
"اگر هم احساس کردی رسیدی ته خط"....
یادت بیار که معلم کلاس اولت گفت:نقطه سر خط.....
2738
دوستان باز یه سوال اب پیاز رو بگیرم؟

یه جا خوندم نوشته بود ادویه مخصوص فلافل از عطاری هم باید گرفت درسته؟
هیچ وقت نگو رسیدم ته خط....
"اگر هم احساس کردی رسیدی ته خط"....
یادت بیار که معلم کلاس اولت گفت:نقطه سر خط.....
من نخود رو شب قبل خیس می کنم فرداش با یه پیاز نسبتا بزرگ و دو حبه سیر و یهک سیب زمینی آب پز همه رو چرخ می کنم به موادم بعد از چرخ کردم نصف قاشق رب گوجه نمک فلفل زیاد و یه کوچولو ررد چوبه می زنم ورز می دم بعد با دستم یه کم آب می پاشم روش تا هنگام پخت ترد بشه بعد سرخش می کنم اونایی که خوردن خیلی تعریف کردن دوست داشتی درست کن
خیلی خیلی ممنون عزیزم
کلی دعاتون می کنم دوستان
هیچ وقت نگو رسیدم ته خط....
"اگر هم احساس کردی رسیدی ته خط"....
یادت بیار که معلم کلاس اولت گفت:نقطه سر خط.....
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز