سلام به همه
مامانا جند تا سوال دارم اینجا میبرسم که جندتا تایبیک نزنم
1=بودر جوانه ی کندم واسه تو سوب یا غذای نی نی باید زمان طبخ و بختن بریزیم یا وقتی بخته شد خواست بخوره بریزیم تو غذاش??
2=برای بالا بردن وزن و کالری غذای بجه ای که به لبنیات حساسیت داره جه موادی به بیشتر شدن وزنش کمک میکنه??
3=دادن زرده ی تخم مرغ ضروریه? اخه شنیدم میکم بر خلاف تصور تخم مرغ انجنان هم فایده نداره و زرده اش یه نوع میکروب داره،،از دکتر خدادادی شنیدم،،نظر شما جی هست??
4=شیرخشک کمکی و غذای کمکی جه مارکی برای بجه های الرزی دار و حساس به لبنیات خوبه??
5=برای روون کار کردن شکم نی نی که دجار یبوسته به غیر الو و روغن زیتون جی خوبه??
ببخشید زیاد شد.
مرسی