گوجه ها رو چهار قسمت میکنی و میریزی تو قابلمه و روش نمک میپاشی و میزاریش تو افتاب یه روز بمونه بعد گوجه ها رو میریزی تو سبد و چنگ میزنی تا از صافی رد شه بعد پوره ی گوجه رو میزاری رو گاز تا بجوشه و ابش تبخیر شه بعدم اگه میخای خوب رنگ بده پوره رو بریز تو سینی استیل و بزار یه یه روز تو افتاب بمونه بعدم جمعش کن و بریزش تو شیشه😊
گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)
ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکشایشالا که مشکل توهم حل بشه😘
گوجه ها رو چهار قسمت میکنی و میریزی تو قابلمه و روش نمک میپاشی و میزاریش تو افتاب یه روز بمونه بعد گ ...
این یه روش هست زاه دیگش اینه گوچه رو با کمی اب بزاری رو گاز بجوشه بعد از صافی ردش کنی بعد اون ابو بجوشونی غلیظ شه اخرش نمک بزنی.نیاز نیست دیگه افتاب بمونه اخه اونجوریشم خوردم کمی ترش مزه میشه