روش دم کردن قهوه سبز از سایت عطارک :
مواد لازم برای دم کردن قهوه سبز
قهوه سبز ۵۰ گرم
آب سرد ۳۵۰ میلی متر
قهوه جوش
طرز دم کردن قهوه سبز
برای شروع بهتر است بدانید که دانه های قهوهسبز سفت تر از دانه های قهوه معمولی است. پس سخت تر آسیاب می شوند. برای حل این موضوع ابتدا دانه های قهوهسبز را آسیاب کرده و پودر قهوه سبز را با آب سرد مخلوط کنید. مخلوط به دست آمده را داخل قهوه جوش بریزید. حدود ۱۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
قهوه جوشیده را کنار بگذارید تا خنک شود. در این مرحله هر چقدر که قهوه بیشتر بماند، خوش طعم تر خواهد شد. پس از گذشت این مدت، قهوه را از صافی رد کرده و نوش جان کنید. برای اینکه قهوه شما طعم بهتری پیدا کند، می توانید کمی عسل به آن اضافه کنید.
برای خرید قهوه سبز از بزرگترین عطاری اینترنتی کلیک کنید