2733
2734

سلام بچه ها 

شب مهمون دارم اولین باره برا مهمون میپزم 

چیکار کنم برنجم وته دیگم عالیه بشه 

نه شفته شه نه خشک 

چند دقیقه میزارین قل بخوره 

هم برنج محلیه هم برنج کیسه ای قاطیه



خیییییلیییییی مهمه تو روخدا کم نزارین هرچی میدونیین بگین

خدایا شکرت برای هزارو یک دلیل

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2731

یکم برنجتوزنده وردارمه شفته نشه موقع جوشیدن قبل ازابکش دوقاشق روغن مایع بریز ودوتیکه یخ بذارقدبکشه وبهم نچسبه عزیزم ته دیگتم روغن بریز یکم خیلی کم زردچوبه اگه کنجدداری یکمم کنجدبریزونون یاسیب زمیناروبچین روش بعدازپنج دیقه برنج وبریز توقابلمه ودم کنی بذارروش

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼

برا ته دیگ هم برنج آب نداشته باشه وروغن زیاد  و شعله اول زیاد کن بعد کم

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
برنج محلی رو جدا از کیسه ای بپزید وقتی مغز برنج سفت بود آبکش کنید ته دیگ رو دو طرف نان رو روغنی کن ...

وقتی فشارش بدم هنوز مغزش سفت باشه منظورتون هس

خدایا شکرت برای هزارو یک دلیل
2738

برنج هم یه ساعت بذار با آب ولرم و نمک خیس بخوره


برنج باید یه رگش بمونه بعد آبکش شه


 آبش که جوش اومد یه لیوان آب سرد یریز، باز جوش اومد یه لیوان دیگه .اینبار ک جوش اومد دیگه آماده س(یه چندتا بردار وقتی یه رگ مونده باشه وقتشه)


توی آبشم نمک و روغن و چتدقطره آبلیمو بریز



واسه تهدیگ هم روغن بریز کف قابلمه بعد کنجد بپاش بعد سیب زمینی حلقه حلقه بعدم ب سیب زمینی ها نمک بزن

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   

عزیزم بستگی به نوع برنجت داره. برنجای یه منطقه هم هر کدومشون با بقیه هم نوعاشون فرق داره یکی زود شفته میشه یکی دیر. 

سعی کن وقتی ریختیش توی اب جوش بالای سرش باشی و دائم چکش کنی تا دونش متناسب شد زودی ورش داری. یکمم دونش رو خشک برداری بهتره و احتمال اینکه شفته بشه کمتره. بعد اگر دونش رو خشک برداشتی یه کوچولو اندازه ته استکان اب بریز ته قابلمت و حتما از دمکش استفاده کن. برا ته دیگ هم سیب زمینی بزار. سعی کن سیب زمینیهات خیلی نازک نباشن  که خشک نشن زیاد. حواست هم باشه وقتی بخار توی قابلمت جمع شد زود زیرش رو کم کنی تا ته دیگت نسوزه

برنجو بزار چندساعت تو آب و نمک فراوون بمونه بعد یه قابلمه بزرگ آب جوش کن تقریبا دو برابر برنجت جوش که اومد برنجو آب اضافشو خالی کن بریز تو قابلمه بزار بحوشه وقتی کف کرد کفای روشو بگیر.برنج کم کم میاد بالا روی آب اون موقع یه دونشو تست کن باید پخته باشه و سطشو میشکنی خام نباشه ولی یه نقطه ریز داخلش سفید باشه.همون موقع یک لیوان آب سرد بریز رو برنج شوک بده قد بلند میشه بعد بریز تو آبکش.کف قابلمه روغن بریز کمی زعفران دم کرده بعد سیب زمینی حلقه ای نمک بزن بزن تو کنجد بچین کف قابلمه بعد برنجارو بریز روش با ته کفگیر چند تا سوراخ بزن برنجو درشو ببند بزار رو شعله یکم زیاد پنج دقیقه بعد زیرشو کم کن یه لیوان آب و یه لیوان روغنو همزمان بزار بجوشه بعد بریز رو برنج.دم کنی بزار یک ساعت دم بکشه

یکم برنجتوزنده وردارمه شفته نشه موقع جوشیدن قبل ازابکش دوقاشق روغن مایع بریز ودوتیکه یخ بذارقدبکشه و ...

ممنونم من ۱۵ دقیقه بزارم بقوله خوبه برا خودم همینجور میکنم یه بار عالیه یه بارم شفته😐راستی ته دیگ دیگه اب نریزم 

خدایا شکرت برای هزارو یک دلیل

در مورد زمانش که کسی نمیتونه چیزی بگه جون برنج با برنج فرق میکنه. بستکی به کهنه و تازه بودنش داره

ولی اصول کلیش که من درست میکنم اینه:

اول برنجو خیس کن و به ازای هر دو تا پیمانه برنج یک قاشق غداخوری برنج تو ظرف بریز. بزار یه ساعتی بمونه

آب قابلمه که جوش اومد آب برنجی کخمه خیس کرده بودی رو دور بریز و برنج رو تو قابلمه به آب در حال جوش اضافه کن و نمک اضافه کن

هر از گاهی یه هم بزن برنجو. تا زمانی صبر کن که برنجت بپزه طوری که نه خام باشه نه کامله کامل پخته. یکمی توش سفت باشه. اون موقع برنج رو آبکش کن. اگه قبلا برنجی که داری استفاده میکنی رو پخت کرده باشی خودت باید بدونی کی زمان آبکشش میشه

ممنونم من ۱۵ دقیقه بزارم بقوله خوبه برا خودم همینجور میکنم یه بار عالیه یه بارم شفته😐راستی ته دیگ د ...

۱۵دیقه نذارعزیزم شفته میشه ۱۰دیقه بجوشه خوبه.نه دیگه ته دیگت اب نریز بخاربشه برنجت کاملاشفته میشه

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز