در مورد زمانش که کسی نمیتونه چیزی بگه جون برنج با برنج فرق میکنه. بستکی به کهنه و تازه بودنش داره
ولی اصول کلیش که من درست میکنم اینه:
اول برنجو خیس کن و به ازای هر دو تا پیمانه برنج یک قاشق غداخوری برنج تو ظرف بریز. بزار یه ساعتی بمونه
آب قابلمه که جوش اومد آب برنجی کخمه خیس کرده بودی رو دور بریز و برنج رو تو قابلمه به آب در حال جوش اضافه کن و نمک اضافه کن
هر از گاهی یه هم بزن برنجو. تا زمانی صبر کن که برنجت بپزه طوری که نه خام باشه نه کامله کامل پخته. یکمی توش سفت باشه. اون موقع برنج رو آبکش کن. اگه قبلا برنجی که داری استفاده میکنی رو پخت کرده باشی خودت باید بدونی کی زمان آبکشش میشه