کیک اسفنجی با قالب بیست سانت و ارتفاع 8سانت👇🏻
اول 6تا تخم مرغ زرده و سفیده شو جدا میکنیم برای کیک اسفنجی لازم نیس حتما به دمای محیط برسه سرد باشه بهتر فرم میگیره
اول سفیده ها رو میزنیم تا جایی که وقتی برعکسش میکنی از ظرف نریزه بعد میذاری تو یخچال
یه لیوان سرخالی شکر از این لیوان دسته دارا قاطی زرده ها میکنی یه قاشق چایخوری وانیل هم اضافه میکنی اینقد با همزن میزنی تا رنگش کرم رنگ بشه
در حین هم زدن چهار قاشق غذاخوری آب جوش رو کم کم اضافه میکنی
یه لیوان آرد با دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت و یک قاشق چایخوری بکینگ پودر رو با هم جدا مخلوط میکنیم بعد سفیده رو از یخچال بیرون میاریم.. یک سوم مواد خشکمون رو رو زرده هایی که هم زدیم الک میکنیم به همراه یک سوم از سفیده ها همینطور اینقد اضافه میکنیم تا تموم شه...تو هر مرحله هم مواد رو آروم با لیسک هم میزنیم...کف قالب و یک سانت بالاترشو با روغن یا کره چرب میکنیم...یه کاغذ روغنی به اندازه کف قالب تهش پهن میکنیم بعد مواد رو میریزیم داخل قالب...فر رو از اول کار روی دمای 180درجه میذاریم گرم شه...به مدت 40دقیقه...کیک ما آماده اس😍😍