2733
2739
عنوان

خانوما باسلوق کی بلده

6531 بازدید | 14 پست

سلام

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 

بلدبودمم نمیگفتم😂😂توبه من اهنگ نگفتی😒😂

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2731
بلدبودمم نمیگفتم😂😂توبه من اهنگ نگفتی😒😂

اااا من بهت لیلا درواکن مرا پیشنهاد دادمااا یادته

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 
باسلوق ژله ای بلدم

خوشمزس؟

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 
2738
بله دستور بگم؟؟

بله ممنونتم

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 

•¤»((¯♥¯))«¤•ṕḁṝḯḁ •¤»((¯♥¯))«¤•:

باسلوق. ....یه لیوان نشاسته گل( یا گندم هم میگن حالت دون دون و یا پودری هم داره)رو با دولیوان اب سرد مخلوط و بعد از صافی رد میکنیم تا دون دون و گلوله گلوله نمونه و بعد یه لیوان شکر رو بهش اصافه و همزده و رو حرارت ملایم میزاریم تا بپزه و خامی نشاسته از بین بره و بعد نصف لیوان گلاب و کمی پودر هل رو اصافه و مرتب همزده تا کمی سفتی بشه و بعد ژلاتین رو اصافه میکنیم( یک نیم قاشق پودر ژلاتین رو با نصف لیوان آب هنزده و به روش بن ماری رو بخار کتری میزاریم تا کامل حل بشه ) و مرتب همزده تا گلوله گلوله نموته و موادمون غلیط بشه و وقتی مواد وسط قابلمه  جمع شد یه قاشق  کره (یا روعن)رو اصافه و همزده تا بخورد مواد بره و بعد از حرارت برداشته و اجازه میدیم خنک بشه و بعد دستها رو چرب کرده و از مواد به اندازه دلخواه برداشته و گرد کرده و داخل پودرنارگیل غلط داده و بعد یدونه گردو روش میزاریم و نو ظرف مورد نظر چیده و یکی دوساعت داخل یخچال میزاریم تا خنک بشن و بعد نوشجان. ....

@ashpazi_parham_roham

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ تو بهر هیچ برهیچ مپیچ
اااا من بهت لیلا درواکن مرا پیشنهاد دادمااا یادته

ایییش اون بدرد عمم میخورد😂😂😂منم طریقه حلوا روبهت یادبدم خوبه😂

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

باسلوق_میو_ای

نصف لیوان نشاسته فرق نمیکنه گل باشه یا ذرت  رو با یک و‌نیم لیوان آب مخلوط کنید بعد نصف لیوان شکر و دو‌قاشق غذاخوری گلاب بهش اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشن بزارید رو شعله با حرارت کم و مدام هم بزنید بعد که خوب حل شدن یک بسته پودر ژله دلخواه رو بریزید داخلش و هم بزنید هر چقد حرارت کم باشه و زمان پخت بیشتر باشه بهتره تا زمانی که کمی سفت بشه بعد داخل سینی و چرب کنید و بریزید داخل سینی و بزارید یخچال تا خوب سفت بشه چند ساعت بعد از یخچال در بیارید و برش بدین یا اینکه قالب بزنید  بعد از قالب زدن داخل پودر نارگیل یا آرد  بزنید و تو ظرف مورد نظر بچینید  خیلی راحته خیلی هم زود آماده میشه 😉

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔

ديشب من دستور سايو مهربونو درست كردم عالي شد

نصفع ليوان نشاسته رو با دو سوم ليوان آب سرد مي ريزيد هم نزن اصلا

تو يع قابلمه نصفه ليوان شكر و يك ژله رو با يك ليوان و نصفي آب سرد مخلوط كن

دو قاشق پودر ژلاتينو بنماري كن

حالا آب روي نشاسته رو دور بريز از صافي رد كن داخل ژله و آب بريز بزار با حرارت كم خوب نشاسته پخته بشه و هم بزن بهش ژلاتين رو اضافه كن وقتي داشت صفت مي شد يه مقدار وانيل و يك قاشق غذاخوري گلاب اضافه كن 

صفت شد تو ظرف مرغ خوري بريز و دو ساعت داخل يخچال بدار

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز