2733
2739
عنوان

کیک چطور بپزم پف کنه بیاد بالا

30461 بازدید | 25 پست

سلام خوبید دوستان گل 

میخوام کیک درست کنم ی کیک وانیلی ساده بدون تزینات خوب پف کنه و حالت اسفنجی بگیره خواهش میکنم هرکی درست کرده و فوق العاده شده بگه من منتظر پیامهای پر مهرتون هستم🙏❤

بچه ها باورتون میشه!!!

دیروز جاریمو بعد مدت ها دیدم انقدر لاغر شده بود از خواهر شوهرم پرسیدم چطور انقدر لاغر شده، بهم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم گرفته، من که از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم لینکشو میزارم شمام شروع کنید تا الان که راضی بودم.

2731

ارد قنادی حتما استفاده کن یه بارم الک کن بکینگ پودرم یه قاشق چایخوری بزن اردم کم کم اضافه کن سفیده و زردرو جدا جدا بزن اول زرد رو با شکر و وانیل و بقیه مواد سفیدم جدا انقد بزن تا مثل ابر پف کنه بذار یخچال در آخر به مواد آروم اضافه کن   

فقط خدا برایم کافیست

دلایل زیادی هست برا پف کیک. معمولا راهکارهایی که من دارم اینکه قالبو تا بالا چرب نمیکنم مثلا دیواره قالب در حد یک سانت پایینش چرب میکنم باعث میشه گنبدی نشه و همه جا یکسان پف کنه. بکینگ پودر به اندازه بزن ن زیاد که روش ترک بخوره شعله فر هم ملایم باشه زیاد باشه باعث میشه روش بپزه وسطش خام باشه و خوب پف نکنه. قالبت به اندازه موادت باشه اگه قالب بزرگتر باشه خوب پف نمیکنه . اینکه زیاد هم نزنی سفیده رو هم خوب فرم بدی با شکر فرم بدی عالی میشه . آردت سنگین نباشه و شیر و تخم مرغ و روغن به دمای محیط رسیده باشن. فر هم از قبل گرم باشه.

2738
دلایل زیادی هست برا پف کیک. معمولا راهکارهایی که من دارم اینکه قالبو تا بالا چرب نمیکنم مثلا دیواره ...

دوست عزیز درخواست دوستی منو قبول کن من خاص بهتون پیام بدم

بکیمگ پودر رو با آرد خوب مخلوط کن و الک کن هم یکدیت پف میکنه هم پغش بیشتره

زرده و سفیده رو جدا کن زرد رو با شکر انقد بزن کرمی بشه و حجمش دوبرابر سفیده رو هم با ی قاشق شکر و یک پنس نمک انقد بزن پف کنه طوری ک کتسه رو برگردونی نریزه

یعد اخرم ک خواستی سفیده رو مخلوط کنی با مخلوطت حتما خیلی کم دورانی و اروم هم بزن با لیسه ک پف سفیده نخابه

اینا راههای پف دار شدنه

ارد قنادی حتما استفاده کن یه بارم الک کن بکینگ پودرم یه قاشق چایخوری بزن اردم کم کم اضافه کن سفیده و ...

میشه برا قالب کوچیک مثلا یک کیلویی بگید چقد مواد اولیه نیاز دارم من اصلا تا حالا کیک نپختم

میشه برا قالب کوچیک مثلا یک کیلویی بگید چقد مواد اولیه نیاز دارم من اصلا تا حالا کیک نپختم

برا قالب ۲۲ سانتی ۴ تا تخم مرغ لازمه برا قالب ۲۴ سانتی متری ۶ تا تخم مرغ لازمه. من وزن بلد نیستم. 

❀m*Hesam❀:

علل خرابی کیکها



1-اندازه گیری درست و دقیق باید باشه والا توقع یک کیک خوب نداشته باشین


2-تمام نکته های گفته شده در رسپی رعایت بشه و چیزی حذف و اضافه بشه


3- مایه کیک رو فقط از مرکز نریزید و در همه جای قالب بطور یکسان پخش بشه و وقتی در قالب ریختین مایه کیک رو بعد یکی دو ضربه به قالب بزنید تا حبابهای مایه کیک گرفته بشه.. .وقتی مایه کیک رو فقط از وسط قالب میریزید  حبابهای هوا به هم فشرده میشن و کیک حالت گنبدی به خودش میگیره به علت فشرده شدن حبابها در مرکز کیک  


4- قالب مناسب انتخاب کنین و بهترین نوع قالبها و ارزونترین همین قالبهای فلزی کلفت (آلومینیومی)  هستن و قبل از استفاده حتما کاغذ روغنی بندازین و خوب با برس چرب کنید و یه کم آرد  بپاشید و آرد رو بصورت لایه نازک  در همه سطح قالب پخش کنید تا نچسبه البته با ضربه زدن به قالب آرد بطور یکسان همه جای قالب پخش میشه


5-تخم مرغ حتما باید تازه باشه و برای امتحانش یک تخم مرغ رو در لیوان آب بندازید اگه روی لیوان اومد تخم مرغ کهنه هست و اگه ته نشین شد تخم مرغ تازه هست و اگه تخم مرغ تازه نباشه کیک پف نمیکنه


6-یکی از دلایل ترک خوردن روی کیک اینه که حرارت فر شما بیش از حد بالاست و به همین علت  اطراف و سطح کیک پخته میشه اما مرکز کیک هنوز بصورت مایع هست و  زمانی که مرکز کیک هم میخواد پخته بشه  حجمش بیشتر میشه و در نتیجه فشار به سطح کیک  میاد  و سطح کیک ترک میخوره.


7- استاندارد بودن حرارت فر خیلی مهمه  و اگه کم و زیاد بشه یا کیک خمیر میشه یا خشک قلق فرتون حتما باید بدونید تا کیکهای خوبی در بیارین


8-در فرو در اواسط پخت باز نکنید فقط از زمانی میتونید در فرو باز کنید که دو سوم از زمان پخت گذشته باشه


9-  قالب رو از فر در میارید یه یک ربع تا نیم ساعتی اجازه بدین تو قالب بمونه بعد آروم اطرافش رو با چاقو از قالب جدا کنید و  روی  توری برگردونید وقتی خنک شد و برای تزیین با خامه  میخواین سلفون بکشین اجازه بدین یه روز بمونه .


10- همه کیکها بافت اسفنجی ندارن و وقتی کیک مرطوب درست میکنین توقع پف زیاد با بافت اسفنجی نداشته باشین☺️


11-قالب به اندازه مایه کیک خیلی مهمه و از نصف تا دو سوم قالب باید پر بشه و جا برای پف باید داشته باشه تا موقع پخت سریز نشه یا اگه قالب بزرگ باشه و کیکتون خشک میشه


12-اگه کیکتون رو از فر در میارین و پفش میخوابه حرارت فرتون کمتر از استاندارده و در این شرایط همیشه پنج الی ده درجه بیشتر از رسپی تنظیم کنید


13-اگه کیکتون خشک میشه درجه فرتون از استاندارد بالاتره


14-اگه مایه کیکتون تو قالب مثلا نیم ساعت بمونه و بعد تو فر بزارید پف کیکتون میخوابه ..بلافاصله بعد از ریختن تو قالب تو فری که از قبل گرم کردین بزارین .. فر اگه از  یک ربع قبل گرم نشه کیکتون پف نمیکنه و خمیر میشه



15-اگه کیکتون روز قبل پختید و سلفون کشیدید برا تزیین بهتره تو دمای محیط تا یک روز نگهداری بشه ولی اگه تو یخچال گذاشتین بزارین به دمای محیط برسه بعد تزیین بکنید ولی بیشتر از یک روز تو یخچال یا فریزر نگهداری بشه


16_آرد سفید مخصوص شیرینی پزی  هم تازه و حتما آرد رو الک کنید بعد با مواد کیک قاطی کنید تا کیکتون خوب پف کنه اگه از آرد دیگه غیر از آرد شیرینی پزی استفاده کنید کیکتون سفت میشه


17-   اگه کیکتون پف کرده و مرکزش پف نکرده  علتش یکی اینکه بیش از حد مونده تو قالب تا بره تو فر دوم اینکه اواسط پخت در فرو باز کردین


18-سفیده تخم مرغ باید قشنگ فرم بگیره و به حالت دورانی با لیسک مخلوط بقیه مواد کیک یشه والا پف کیک میخوابه


19- اگه شکر زیاد بریزید  روی کیک چسبنده میشه کیک زیاد پف نمیکنه و روی کیک هم ترک میخوره ..



20-بعضی از کیکها و شیرینهای خاص اصلا مدلشون اینه که ترک بخوره مثل قرابیه ها


21-چه سفیده چه زرده به اندازه لازم باید زده بشه چه کم یا زیاد تاثیر مستقیم روی کیک میزاره و یا پف نمیکنه یا ترک میخوره و روی کیک چسبنده میشه


22-بکینگ پودر هم حتما باید تازه باشه تا کیک خوب پف کنه و بیشتر از رسپی و یا کمتر از رسپی نریزید


23- وانیل به اندازه داده شده بریزید و اگه بیشتر بریزید کیکتون تلخ میشه



24-اگه سرکه و جوش شیرین تو رسپی هست حتی به مقدار کم حذف نکنید و حتی بکینگ پودرو با جوش شیرین جایگزین نکنید .


25-تخم مرغ و شیر و موادی که برای درست کردن کیک بکار میبرید باید دمای محیط داشته باشه مگر اینکه تو رسپی ذکر شده باشه که یخچالی باشه .


26- موقع مخلوط کردن کردن سفیده و آرد حتما باید بحالت دورانی و آروم با لیسک هم بزنید تا پف کیک نخوابه مگر اینکه تو رسپی ذکر شده باشه که سفیده و آرد با مواد کیک با همزن زده بشه

میشه برا قالب کوچیک مثلا یک کیلویی بگید چقد مواد اولیه نیاز دارم من اصلا تا حالا کیک نپختم

روغن ۸۰ میلی لیتر شیر ۱۰۰ میلی لیتر 

شکر ۲۲۰ گرم 

ارد ۲۲۵ گرم وانیل سر ق چ 

بکینگ پودر ۱ ق س تخم مرغ ۳ عدد

فقط خدا برایم کافیست
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز