#کیک_یلدایی
#کیک_ژله_ای
چطور درست کنیم؟
ابتدا یه کیک توی سینی فر درست کردم که حدودا قطرش دوسانت بود
البته کاغذ روغنی کفش گذاشتم
و روش رو با پارچه یا حوله بپوشونید که خشک نشه بعد گذاشتم کاملا سرد بشه
شما میتونید با دستور رولت درست کنید فرقی نداره
حالا دو تا ژله انار رو درست کردم
یعنی واسه هر بسته یک لیوان آبجوش+نصف لیوان آبسرد
وتوی یه ظرف گذاشتم یه کمی ببنده البته کامل نه... بعد کف یه قالب مستطیل شکل (قالب لوف) کیسه فریزر کشیدم ودورتا دور وکف قالب رو کیک برش خرده چیدم وبا لیسک یه لایه خامه قنادی فرم گرفته زدم
بعد ژله نیم بند شده رو از یخچال درآوردم وهمش زدم وتوی قالب ریختم ولابلاش شکلات چیپسی پاشیدم
ویه لایه دیگه از کیک برش خورده رو روی ژله گذاشتم وچندین ساعت توی یخچال گذاشتم بعد توی ظرف سرو برگردوندم وخامه کشی کردم
نکته:اون لایه خامه ای که روی کیک زدم بخاطر این بوده که ژله به کیک نفوذ نکنه وکیکمون حالت خمیری پیدا نکنه