2737
2734
عنوان

پیتزا تابه ای کی بلده؟؟؟؟

464 بازدید | 20 پست

پیتزا تو تابه میخام درست کنم. فو ت و فن و همه جیشو بهم بگید .

یا سینه مرغ و قارچ و فلفل دلمه ای . خمیرشو میخام خمیر بربری بیارم. واسه ۱۰ نفر چقدر خمیر میخاد؟؟؟. واینکه فلفل دلمه ای رو خام بریزم رو مواد یا با قارچ باید سرخ بشه؟؟؟ خمیرشو اول بزارم تو تابه یکم بپزه یا نمیخاد؟؟؟؟ 


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2728

اگه بار اولته اینقد زیاد درست نکن. شاید خراب بشه.

ولی من هربار درست کردم خوب شده. با خمیر نون فانتزی

خدایا تو تنها امید منی وقتی راه ها با همه‌ی وسعتشان تنگ میشوند..
2738
اگه بار اولته اینقد زیاد درست نکن. شاید خراب بشه. ولی من هربار درست کردم خوب شده. با خمیر نون فانتز ...

بار اولمه میخام تو تابه درست کنم. مادرشوهرم گف بیا براموت درست کن😥

خمیر رو که پهن کردی کف تابه با چنگال چندتا سوراخ روش بزن. ده دقیقه بذار روی گاز. زیر و رو کن. بعدش بیار مواد رو بچین روش و دوباره بذار رو گاز

خدایا تو تنها امید منی وقتی راه ها با همه‌ی وسعتشان تنگ میشوند..

عزیزم نون بربری هم خوبه تا حرارت خورد بهش سفت میشه مث خمیر پیتزا بعد موادتتو بریز لاب لاش پنیر بریز مث چسب عمل میونه بعد درشوبذار تا پنیر روشم اب بشه فلفل دلمه ای هم میتونی خامشو رو پیتزا رو خمیرش بریزی ببین سلیقشون چ جوری ولی پنیر باید یکم زیاد باش تسبت ب پنیر پیتزایی ک تو فر پخته میشه تا مواد نریزه بچسبه بهم حتما عکسشو بذار ببیینیم چیکار کردی

خدایا بخاطر داده و نداده هایت شکر❤❤❤
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز