2737
2739
عنوان

رایج ترین نکات دردآشپزی

182 بازدید | 12 پست

#نکات_مهم_آشپزی:


1. قبل از شروع آشپزی، کل دستور پخت غذا را نمی خوانید.

حتی بهترین دستورها هم ممکن است همه اطلاعات را اول دستور ننوشته باشند. آشپز عاقل اول کل دستور را می خواند و همه مواد لازم را آماده می کند و بعد شعله اجاق را روشن می کند.این یکی از نکات مهم آشپزی میباشد.


2. می جوشانید در حالیکه باید نیمجوش کنید.

این یکی از رایج ترین اشتباهات در آشپزی است. مثلاً وقتی قرار است که گوشت را چند ساعت روی شعله کم نیمجوش کنید، در عرض یک ساعت می گذارید روی شعله بالا بجوشد و بپزد. بدین ترتیب گوشت سفت و خشک می شود.


3. در اندازه گیری و پیمانه ها چشمی عمل می کنید.

در نتیجه کیک شما خشک و سفت می شود یا غذای شما مزه خوبی ندارد. یادتان باشد که پیمانه ها را درست انتخاب کنید. به خصوص در کیک پزی، اندازه ها اهمیت زیادی دارند.


4. ماهیتابه را پر می کنید.

غذا وقتی می پزد، رطوبت پخش می کند، پس باید برای خارج شدن بخار جا بگذارید. وقتی ماهیتابه را پر می کنید و عجله دارید، همه جای مواد خوب نمی پزد و نتیجه خوبی نمی گیرید.


5. زود به زود غذا را بر می گردانید.

وقتی این کار را می کنید، غذا خشک می شود، تکه تکه می شود یا پوشش آن کنده می شود. به خصوص برای غذاهای سوخاری نباید این کار را کرد.


6. قبل از اضافه کردن غذا، ماهیتابه را به اندازه کافی داغ نمی کنید.

یکی از نکات مهم آشپزی اینکه آشپزهای تازه وارد قبل از اضافه کردن روغن و ریختن پیاز برای سرخ کردن، آن را خوب داغ نمی کنند. برای تفت دادن سبزیجات باید ماهیتابه داغ باشد.


7. بعد از پختن گوشت باید بگذارید استراحت کند.

وقتی گوشت را کبابی، گریل یا تفت می دهید، باید بگذارید تا مدتی بعد از برداشتن از روی حرارت، در دمای اتاق بماند. این زمان سرد شدن باعث می شود که آب گوشت به مغز و جاهای دیگر آن بطور یکنواخت پخش شود.


8. از دماسنج گوشت استفاده نمی کنید.

 در نتیجه گوشت را زیادی می پزید یا اصلاً مغز گوشت شما نپخته است. دماسنج گوشت قیمت زیادی ندارد، ولی خیلی بکار می آید.


9. گوشت را در جهت رشته های آن می برید.

یکی از نکات مهم آشپزی  این که گوشت را باید در جهت عمود بر رشته های آن برش زد. برای گوشت های استیک و غیره همیشه جهت رشته ها را پیدا کنید و مخالف آن برش بزنید.


10. سبزیجات را بعد از رسیدن به پخت دلخواه، شوکه نمی کنید.

لوبیاسبز، بروکلی یا مارچوبه را 3 تا 7 دقیقه در آب جوش می اندازید و به بافت و پخت دلخواه شما می رسند، ولی بعد از پخت آنها را با قاشق درنمی آورید و در آب یخ نمی اندازید. انداختن سبزیجات در آب یخ یا آبکشی آنها با آب سرد باعث می شود که روند پخت آنها متوقف شود و بیشتر از آن نرم نشوند.



خدایا خودت هوامو داشته باش واسه آرامش خودم و سالم بودن نی نی تو راهیم میشه صلوات بفرستید

ممنونم عزیزم.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

سوال دارم برا خورشت ها اب داغ میریزد روی گوشت یا یا ولرم یا سرد من اب داغ مبریزم  مادر همسر ...

برای شروع پخت منظورته؟

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
2728
من اول پیاز تفت میدم بعد گوشت مبزارم رنگش عوض شد رب میزنم و اب گرم میریزم ولی مادرشوهرم گوشت با اب ...

اب گرم باید بریزی

جان مامان خیلی دوستت دارم پسر شیطون و پرحرف من 
من اول پیاز تفت میدم بعد گوشت مبزارم رنگش عوض شد رب میزنم و اب گرم میریزم ولی مادرشوهرم گوشت با اب ...

راستش منم مثل شما درست میکنم ولی آبشو فقط جوشیده میریزم. به نظرم بهتر میشه. گاهی سرد و گاهی ولرم.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
من اول پیاز تفت میدم بعد گوشت مبزارم رنگش عوض شد رب میزنم و اب گرم میریزم ولی مادرشوهرم گوشت با اب ...

راستش منم مثل شما درست میکنم ولی آبشو فقط جوشیده میریزم. به نظرم بهتر میشه. گاهی سرد و گاهی ولرم.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
2738
سوال دارم برا خورشت ها اب داغ میریزد روی گوشت یا یا ولرم یا سرد من اب داغ مبریزم  مادر همسر ...

من خودم واسه همه غذاهام آب سرد استفاده میکنم. اگه ببینش هم آب بخواد آب جوشیده میریزم

خدایا خودت هوامو داشته باش واسه آرامش خودم و سالم بودن نی نی تو راهیم میشه صلوات بفرستید
سوال دارم برا خورشت ها اب داغ میریزد روی گوشت یا یا ولرم یا سرد من اب داغ مبریزم  مادر همسر ...

من غذاهام همیشه زود میپزم مرغ و گوشت رو زیرش کم میکنم تا قشنگ پخته بشه. 

خدایا خودت هوامو داشته باش واسه آرامش خودم و سالم بودن نی نی تو راهیم میشه صلوات بفرستید
من اول پیاز تفت میدم بعد گوشت مبزارم رنگش عوض شد رب میزنم و اب گرم میریزم ولی مادرشوهرم گوشت با اب ...

ولی همیشه میگن گوشت با آب سرد. مرغ با آب گرم

خدایا خودت هوامو داشته باش واسه آرامش خودم و سالم بودن نی نی تو راهیم میشه صلوات بفرستید
من اول پیاز تفت میدم بعد گوشت مبزارم رنگش عوض شد رب میزنم و اب گرم میریزم ولی مادرشوهرم گوشت با اب ...

چون خاصیتش رو حفظ میکنه با آب سرد بپزی گوشت قرمز رو

خدایا خودت هوامو داشته باش واسه آرامش خودم و سالم بودن نی نی تو راهیم میشه صلوات بفرستید
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز