جو رو بزار بپزه هویج و سیب زمینی نگینی خرد شده رو اضافه کن بزار کامل بپزه بعد اینکه پختن رشته اضافه کن اگه دوست داشتی زرشک و نخود فرنگی بریز توش با اب مرغ درست کن توش عصاره مرغم حتما بریز خوشمزست میکنه بعد اینکه همه چی پخته شد زیرشو خاموش کن زود این موادیو که میگم اروم بریز و بهم بزن 1/5 لیوان ماست و با یه خامه و 3 تا زرده تخم مرغ و ابلیمو بسته به سلیقت هر چقدر دوست داری اضافه کن کامل بهم بزن یکدست بشه بریز تو سوپ بعد یه گوجه نگینی خرد شده رو اضافه کن نیازی نیست گوجه بپزه برا همین اخر سر میریزیم بعد جعفری هم بریز خیلی خوشمزست من که عاشق این سوپم فکر کنم خوشمزه ترین سوپ خامه ای هست که خوردم مدلهای دیگه انقد خوش طعم نیستن
محبت را از ابشار بیاموز که خود سقوط کرد اما.... حالا چرا شو نمیدونم تو فقط بیاموز کاریت نباشه...😐