آقا اصل کلی تو حلوا
همممممه پیمانه ها مساوی.مایعات آرد و شکر
حالا این دستور رو با پیمانه کم درست کن و ببین دوست داری یا نه...این حلوای مجلسی منه و سالهاست ک هممممه میخورن و عاشقشن
آرد سنگک ک حتتتما الک شده باسه ۱پیمانه
شکر ۱پ
مایعات ۱پ(میگم چرا مایعات )
زعفران
روغن مایع +جامد+کره ک حتتتتما باید باشه
دانه هل کوبیده شده
مایعات شامل گلاب و آب و عرق هل هست.اینکه چقدر از این ۱پ رو آب بریزی چقد گلاب چقد هل اختیاریه اما من حتتتما ۳چهارمش رو گلاب میریزم و طعم رؤیایی تحویل میگیرم.اگه حلوا خوب میخوای خرجش زیاده و البته نتیجش عالی...
حلوای خوب کره و زعفران و گلاب و هل رو رعایت کنید تا نتیجه خوب بگیرید
آرد رو ک الک کردید تو تابه با دیواره بلند بریزید اگه ندارید تو قابلمه.
کره روغن مایع و جامد رو همین اول اضافه کنید و هم بزنید.غلظت باید مثل فرنی سفت باشه.برا این میزان روغن ندادم ک میزان جذب آرد ها با هم فرق داره.
میذاریم سر گاز.زیرش شعله پخش کن و کم باشه...حواستون باشه و گهگاه هم بزنید
حالا شهدش
شکر و مایعات و زعفران دم کرده و هل رو تو قابلمه جدا میریزیم و سرد سرد هم میزنیم.من چون بیشترش گلابه رو حرارت نمیذارم ک عطرش نپره.و با هم زدن متوالی شکر رو حل میکنم .برا شما اگه بیشترش آبه بزارید رو حرارت تا شکرش حل شه بعد از خاموش کردن گلاب بریزید .شهدتون هم حاضره
ی بشقاب با زمینه سفید بذارید کنار دستتون.از آرد تفت خورده بریزید تو بشقاب یذره و از شهد دو سه قطره اضافه کنید رنگش رو چک کنید.بعضیا حلوا کمرنگ دوس دارن بعضیا پر رنگ .من خودم کمرنگ دوس دارم .پر رنگ باشه حس میکنم بوی دود میگیره بازم اختیاریه
وقتی از رنگش رضایت داشتید شهد رو اضافه کنید و حرارت رو زیاد کنید و هم بزنید تا حلوا غلیظ شه.انقدر ک وقتی هم میزنید حلوا از کف تابه جدا بشه و رد کفگیر نمونه...
تو مرحله آخر دو طرف تابه رو میگیرید و حلوا رو ب چپ و راست تکون تکون میدید تا حلوا رو خودش رول بشه و جمع بشه...بهش میگن قنداق کردن و گهواره...فیلمش رو تو نت سرچ کنید...
خوبببب...حلوا خوشمزتون حاضره...بکشید تو ظرف و تزئین کنید و با چای حالشو ببرید