ممنون واقعا😂😂😂😂😂😂
ولی مرسی ک انرژی دادین
من برای کاچی ک برای خودمون درست میکنم اینطوری میپزم
اول ی لیوان ارد رو تفت میدم تا بوی خامیش گرفته بشه و یکم قهوه ای بشه بعد روغن میریزم و بازم تفت میدم من کاچی رو تیره درست میکنم مثل حلوا ولی رنگش بسی ب خودتون داره
بعد یک و نیم لیوان شکر و با سه لیوان ابجوش قاطی میکنم تا حل بشه بعد زعفرون و گلاب و عرق هل میزنم و تو ی ارد در حال سرخ ! شدن میریزم و تند تند هم میزنم تا گلوله نشه اردش بعد دیگ میزارم بپزه با شعله معمولی تا به غلظت مورد نظرم برسه ک اونم سلیقه ایه ولی کلا نباید خیلی سفت بشه مثل ماست بشه خوبه
بعدم روش خلال بادوم و گردوی خورد شده میریزم