2733
2734
عنوان

میخوام کاچی نذری بدم راهنمایی کنید

4381 بازدید | 21 پست

دوستای گلم اگر.کسی تجربه در مورد پختن کاچی برای 200 نفر داره بگه چون فردا میخوام کاچی نذری بدم راهنمایی کنین

مثلا چقدر ارد و شکر و روغن میخواد

و اگر پختش قلق و فوت و فن خاصی داره بگین

تو حجم کم درست میکنم همیشه ولی برای حجم زیاد اگر نکته خاصی داره بهم بگین ممنون

...


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجایی هسین؟

تدریس خصوصی دروس راهنمایی و ابتدایی در شیراز.ساخت انواع پاورپوینت در رشته های مختلف تایپ فرمول،رسم شکل و نمودار با بهترین قیمت.دانشجوی مهندسی دانشگاه دولتی شیراز 
2728
2738

ممنون واقعا😂😂😂😂😂😂

ولی مرسی ک انرژی دادین

من برای کاچی ک برای خودمون درست میکنم اینطوری میپزم

اول ی لیوان ارد رو تفت میدم تا بوی خامیش گرفته بشه و یکم قهوه ای بشه بعد روغن میریزم و بازم تفت میدم من کاچی رو تیره درست میکنم مثل حلوا ولی رنگش بسی ب خودتون داره

بعد یک و نیم لیوان شکر و با سه لیوان ابجوش قاطی میکنم تا حل بشه بعد زعفرون و گلاب و عرق هل میزنم و تو ی ارد در حال سرخ ! شدن میریزم و تند تند هم میزنم تا گلوله نشه اردش بعد دیگ میزارم بپزه با شعله معمولی تا به غلظت مورد نظرم برسه ک اونم سلیقه ایه ولی کلا نباید خیلی سفت بشه مثل ماست بشه خوبه

بعدم روش خلال بادوم و گردوی خورد شده میریزم

...

راستی دوستایی ک میخواستین بیاین ادرس هیاتمون رو میدم فردا شب نذریشو میدیم

تهران منطقه 14 خیابان 17 شهریور خیابان عامری تقاطع عامری و مینا ی هیات بیشتر نیس فقط باید تا نهایتا هشت و نیم شب بیاین چون پر میشه درو میبندن😂😂

...


مواد لازم برای کاچی :

 

طرز تهیه کاچی مخصوص :

ابتدا آب و شکر را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید تا شکر در آب حل شود. سپس زعفران را به مواد اضافه کنید تا مخلوط آب و شکر قوام پیدا کند. شیره قوام یافته باید مانند شیره مربا غلیظ و کشدار شود. دقت داشته باشید گلاب را در مرحله پایانی قوام ‌آمدن شیره اضافه کنید تا عطر آن از بین نرود.بعد از این مرحله کره یا روغن را در یک ظرف ریخته و روی حرارت ملایم اجاق‌ گاز قرار دهید. پس از اینکه کره آب شد، آرد گندم را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد تغییر رنگ پیدا کرده و طلایی متمایل به قهوه‌ای شود. حالا ادویه ها را یکی یکی اضافه کرده هم می زنیم تا کاملا با آرد و روغن مخلوط شوند و عطر ادویه ها در بیاید، پس از آماده ‌شدن آرد و ادویه ها، شیره را به آن اضافه کنید و مرتب آن را روی شعله ملایم اجاق‌ گاز به هم بزنید تا صاف و یکدست شود اگر احساس کردید بیش از حد کاچی سفت شده است یک پیمانه دیگر آب اضافه کنید. این مرحله حداقل ۵ دقیقه به طول می انجامد. در این مرحله باید کاچی را دم کنید.

 بنابراین قابلمه را روی شعله ‌پخش کن قرار داده و روی در آن دم کنی بگذارید. اجازه بدهید تا حدود ۲۰ دقیقه کاچی دم بکشد. بعد از این مدت آن را در ظرف مورد نظر بریزید روی آن را با پودر گردو و پسته و بادام تزیین کنید و سرو کنید. غلظت کاچی باید مانند فرنی نه خیلی سفت و نه خیلی شل باشد. می توانید هر کدام از ادویه ها را که خواستید از دستور حذف کنید. 

تا خدا هست به عالم چه نیازست 
راستی دوستایی ک میخواستین بیاین ادرس هیاتمون رو میدم فردا شب نذریشو میدیم تهران منطقه 14 خیابان 17 ...

قبول باشه عزیزم،،منم عین شما درست میکنم فقط ادویه،پودرزیره،زنجفیل،زعفران،هل هم میزنم

2706
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز