2733
2734

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید

من درست میکنم خیلی خیلی هم خوب میشه
سبزی : شنبلیله و گشنیز به نسبت 1 به 2 یا 1 به 3 من یک به دو رو ترجیح میدم

اول پیاز داغ فراوان درست میکنیم + زردچوبه بعد ماهی ها رو که بهتره ماهی گوشتی بدون تیغ باشه ( من سالمون یا شیر استفاده میکنم با شیر بهتر میشه ) داخل پیاز + سیر تفت میدیم بعدش ماهی ها رو برمیدارم توی همون روغن سبزی رو تفت میدم ولی نه زیاد که تلخ نشه بعد دوباره ماهی رو اضافه میکنم + فلفل زیاد و آب تمبر هندی ... دیگه آب خالی اضافه نمیکنم که زیاد رقیق نشه .... 20 دقیقه تا نیم ساعت که جوشید حاضره نوش جان
سبزی رو باید بذاری کلی کلی سرخ بشه بعداز پیاز داغ با سیر فراوون تفت بدی بعد هم تمرهندی رو بریزی و ماهی هم من سرخ می کنم بذاری بعد شعله ش رو زیاد کن یه چند جوش که زد سر بذار و زیرش رو کم کن تا خوب بپزه بعد که سبزی هاش کاملاً پخت سرش رو بردار و شعله ش رو یه کم بیشتر کن و بذار به روغن بیفته اگر میخوای قلیه ت تیره رنگ بشه باید اول کار سبزی رو حسابی تفت بدی هرچی بیشتر تفت بدی قلیه ت تیره تر میشه و تندش کن خیلی خوشمزه میشه
این روش بوشهری بود چون خانواده شوهر من بوشهری هستن این مدلی میدرستن
دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
خامی من اول یه بیاز رنده میکنم بعد کمی تفتش میدم بعد سیر رنده شده رو هم أضافه میکنم و یه کم زرد جوبه و فلفل قرمزمیزنم بعدش سبزی رو باهاش تفت میدم خوب که تفت خورد اب تمبر هندی رو اضافه میکنم وبعد هم ماهی سرخ شده رو أضافه میکنم
اینجوری یادم داده
برا هر کی درست کردم گفته از کجا یاد گرفتی؟
ماهی رو تو نمک و فلفل و آب لیمو میخوابونی از یه ساعت قبل
پیاز رو تفت می دی وقتی طلایی شد سیر رو اضافه می کنیو بعد از بلند شدن بوی سیر سبزی رو با شون تفت می دی
نمک و فلفل و ادویه میزنی
( از قبل تمرتو آب کن و یه مقدار آرد بزار کنار دستت ) 2 یا 3 قاشق تمر آب شده یه قاشق آرد بریز .جمعاً 4 قاشق آرد بریز بسته به میزان تمرت
وقتی مخلوط سبزی و تمر و آرد چسبناک شد چند بار خوب به هم بزن بعد کم کم آب اضافه کن آب زیاد نریز که اگه خواستی بعدا بریزی شعله کم تا ریز بجوشه
کیفیت و قیمت مناسب برای انواع تبلت در http://nanotablet.ir
مرسی از همه
خانما یعنی لازم نیست سیر و بیاز و سبزی رو که تفت دادیم بزاریم ببزه تا جا بیفته بعد ماهی رو أضافه کنیم
یا همون موقع ماهی رو بأید أضافه کنیم
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز