2737
2739

نصف لیوان ارد برنج و نصف لیوان ارد نخود و یک لیوان ارد گندم هر سه را الک کن ،،،بریز در تابه تفت بده بدون روغن یکم رنگش تغییر کرد روغن کم کم اظافه کن تا خوب تفت بخوره 


شهد هم از قبل بزار ،،،یک لیوان اب ،،گلاب ،،،پودر هل،،،زعفران اب کرده،،، یک لیوان و نیمم شکر بزار یک قل زد بریز تو تابه 



دوخت انواع ست سیسمونی و کیف حمل سگ

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728

همیشه به همون اندازه که ارد میزاری ب همون اندازه هم شکر بذار.

شکرت رو تا دو بند بالاش اب بریز روش و وقتی جوش اومد توش گلاب و زعفرون بریز. شکلاتم میتونی بریزی.

آردتم مرتب هم بزن تا قهوه ای شه ولی نسوزه

آدم ها تنها به مهر از هم برترند...
نصف لیوان ارد برنج و نصف لیوان ارد نخود و یک لیوان ارد گندم هر سه را الک کن ،،،بریز در تابه تفت بده ...

ارد نخود همون نخودچي منظورته؟

هر كس مرا برنجاند خدا را رنجانده است  
2738

به ازاي هر ليوان آرد به ليوان آب يه سه چهارم ليوان شكر،روغن مايع و جامد رو قاطي كن،آرد سنگك الك شده رو توش بيز همينطور يك ساعت تفت بده تا قهوه اي شه،بعدش شهدشو كه شامل آب جوشيده و شكرو هل آسياب شده و زعفران و گلاب هستش بيز توش دوباره بيار رو گز هم بزن تند تند تا سفت شه،رنگشم هر چي بيشتر سرخ كني قهوه اي تر،روغنم به حدي بريز كه آرد كاملا داخل روغن باشه،يعني خشك نباشه،زعفران و هل و گلابم اندازش سليقه ايه

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز