نصف لیوان ارد برنج و نصف لیوان ارد نخود و یک لیوان ارد گندم هر سه را الک کن ،،،بریز در تابه تفت بده بدون روغن یکم رنگش تغییر کرد روغن کم کم اظافه کن تا خوب تفت بخوره
شهد هم از قبل بزار ،،،یک لیوان اب ،،گلاب ،،،پودر هل،،،زعفران اب کرده،،، یک لیوان و نیمم شکر بزار یک قل زد بریز تو تابه
ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکشایشالا که مشکل توهم حل بشه😘
به ازاي هر ليوان آرد به ليوان آب يه سه چهارم ليوان شكر،روغن مايع و جامد رو قاطي كن،آرد سنگك الك شده رو توش بيز همينطور يك ساعت تفت بده تا قهوه اي شه،بعدش شهدشو كه شامل آب جوشيده و شكرو هل آسياب شده و زعفران و گلاب هستش بيز توش دوباره بيار رو گز هم بزن تند تند تا سفت شه،رنگشم هر چي بيشتر سرخ كني قهوه اي تر،روغنم به حدي بريز كه آرد كاملا داخل روغن باشه،يعني خشك نباشه،زعفران و هل و گلابم اندازش سليقه ايه