fika13 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 2923 عنوان مهمان 169 بازدید | 7 پست واسه تولد پسرم میخوام کیک مرغ درست کنم.کسی دستور عالی امتحان شده داره؟شب مهمونا میان,کی درست کنم که خمیر نشه نونش؟چیکار کنم که خوشمزه بشه؟واسه 18نفر چقد وسیله میخواد؟ عاشق خودمم...بوس بوس 1397/06/11 | 09:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سفالینه عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 22066 اتفاقا به نظر من باید نونش شل شل بشه تا دقیقا یه بافت یک دست مثل کیک بگیره با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
سفالینه عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 22066 راز خوشمزگی کیک مرغ هم پیازچه ی فراوان هست با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
fika13 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 2923 اتفاقا به نظر من باید نونش شل شل بشه تا دقیقا یه بافت یک دست مثل کیک بگیره واقعا؟ عاشق خودمم...بوس بوس
مهلا155 عضویت: 1389/12/06 تعداد پست: 11060 از همین الان دست بکارشو تا شب بمونه تو یخچال موادش به خوردهم میره وخوشمزه اش میکنه
سفالینه عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 22066 واقعا؟ من سه ساله پشت سر هم تولد دخترم کیک مرغ میدم. همه تا مدتی بعدش تعریف میکنن.همش هم از صبح زود درست کردم .مثلا دیگه ساعت ۸ تو یخچال بوده .تا مواد بره به خورد نون و با هم بگیرن خودشون رو با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
اردیبهشت عضویت: 1395/12/13 تعداد پست: 1708 مثل اين كه اصل دستورش اينه كه از شب قبل درست بشه كه سس حسابى به خورد بافت نونش بره. اگه نونش ترد بمونه كه مى شه ساندويچ مرغ! حیف که فقط یک بار زندگى مى کنیم.