سلام بله ....سیر ترشی هرچی بمونه بهتر می شه ...هرچه سفت تر یعنی کپک نزده و خراب نشده
یه روزی مثل همین امروز نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و در اوج ... اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس دخترا و پسرای من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
والا الان بعد 2 سال نمی دونم اما از اول می جوشوندی طوریش نمی شد اینو بذار تو آفتاب بمونه سال دیگه ااستفاده کن برای امسالت کمی سیر بخر از اول بجوشون و دو سه هفته ای جا میفته می تونی بخوری
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه نجوشونش .....ولی یه لم درگوشی مادرانه یادت می دم ....سرکه و آب و نمک رو بجوشون ....وقتی جوش اومد سیر ها رو توش بریز ...۳۰ ثانیه بد گازو خاموش کن ...بعد سرد شدن بریز تو شیشه بزار یخچال ....بعد دوهفته سیر ترشیت ِآماده است ....
یه روزی مثل همین امروز نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و در اوج ... اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس دخترا و پسرای من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))