سلااااام این بهترین کیکی هست که تو عمرم درست کرده بودم عالی بود
مواد لازم
آرد دو لیوان سرخالي
شکر دانه ریز یا آسیاب شده یک و یک سوم لیوان
تخم مرغ چهارعدد
روغن مایع نصف لیوان
شیر نصف لیوان
بیکینگ پودر یک ق،غ سرخالی
وانیل نوک ق.چ
سیب چهار عدد
دارچین به میزان لازم
۱-ابتدا سیب هارو ورقه میکنید نه نازک باشه نه خیلی ضخیم ،(این و در نظر بگیرید که ضخامتش باید بعد تبخیر شدن آب سیب متوسط باشه)بعد روش شکر و دارچین میریزید،میذارید تو مایکروویو قدرت ۱۰۰ به مدت پنج دقیقه تا آب سیبها تبخیر بشه یا اگر مایکروویو نداشتید تو ماهیتابه روی شعله گاز اینکارو انجام بدید
۲-آردو بیکینگ پودر و الک کنید و بذارید کنار
۳-تخم مرغهارو زرده رو از سفیده جدا کنید،سفیده رو بزنید تا سفید و پفکی بشه،بعد یک سوم شکر و بریزید تا حدی بزنید که ظرف و برمیگردونید نریزه
۴-بعد زرده هارو با باقیمانده شکر و وانيل و كمي دارچين بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه ،
۵-روغن و اضافه کنید و بزنید
۶-شیر و اضافه كنيد و هم بزنید
۷-آرد و تو سه مرحله به مخلوط زرده اضافه کنید در مرحله دوم و سوم سفیده روهم کم کم اضافه کنید و تو یک جهت و دورانی هم بزنید با قاشق چوبی یا پلاستیکی
۸-دو سوم مواد و تو قالب کمربندی سایز ۲۴ بریزید يا قالب مربع ،سیبهارو بچینید بعد مابقی مواد و بریزید روش،بگذارید تو فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه تا کاملا مغز پخت بشه.
نوش جوووووون