2733
2739

من یه قاشق اردو برنج با نصف قاشق شکر با یه قاشق چای خوری بادام پودرشده قاطی میکنم دوتا لیوان قاطی میکنم میزارم رو حرارت کم ربع ساعت بپزه ولی باید ابکی باشع بچه دلدرد نگیره 

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728
2738

برنج. محلی حدود یک یا دو قاشق سوپ خوری بذار بپزه وقتی خوب لعاب انداخت.از صافی رد کن بعد خنک شده به نی نی بخوره.اوایلم روزی یک یا دو قاشق چای خوری هر روز یه قاشق زیاد کن تا نهایت به دوقاشق سر پر غذا خوری بپزه.بعدش فرنی شروع کن.فرنی هم یک قاشق چای خوری با یکم اب جوشیده خنک شده مخلوط کن اصلا هم قند و شکر نزن برای سلامت بچت بهتره.بعد بذار رو گاز یکم که غلیظ شده خاموشش کن تو فرصت پختن مدام بهم بزن تا خوب یک دست وصاف بشه بعد اینکه خنک شد اگه شیر خودت رو میدی از شیرت بدوش بده نی نی بخوره.فرنی هم از کم شرو کن تا به اندازه مناسب فکر میکنی بچت سیر شده بهش بده.اما زیادم نده که دل درد نشه.

شیر خودمو نمیتونم بدوشم پاستوریزه بزنم؟شیرو کی بزنم..اونم بجوشه؟

تا حالا از چه شیری استفاده میکرد؟شیر پاستوریزه زیر یکسال میگن نباید به نوزادها بدیم.ممکنه حساسیت نشون بدن.اگه شیر خشک میخوره بعد اینکه گاز خاموش کردید شیر خشک مثل زمانی که تو شیشه درست میکردید درست کنید زیاد نباید باشه در حدی که یکم فرنی رقیق بشه کافیه

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687