من شیرازیم
یکی از سوعاتیهای ما ابغوره معروفمون هست که الان فصلشه
وبخاطر همین تو خورش سبزی سالاد شیرازی وحتی غذای خنکی بنام تلیت ابغوره استفاده می کنیم
حالا ممکنه بعضیها مثل سالاد فصل داخل سالادشیرازیشون هم سس مایونز بزنند خوب اون ذائقه ایشون هست که دوست داشته ویکی دیگه دوست نداره طعم بد هم نداره
یخنی هم غذای اصیل هست که بقیه ایران بهش میگن ابگوشت
گوشت با پیاز وادویه ها میزارن بپزه اگر دوست داشته باشن گوجه فرنگی هم می ریزن ولی کمار کیی استفاده میکنه بعد نخود از قبل خیس خورده هم به گوشت اضافه می کنند ومیزارن خوب پخته بشه بعد پخت اب گوشت جدا می کنند ونخودگوشت باهم می کوبند کنار این غذا ترشی مخلوط ترشی سیر سبزی وپیاز با نون سنگک استفاده میکنند
یخنی های دیگمون
یخنی عدس وکلم هست که بجای نخود عدس ودر اخر کلم اضافه می کنند
ویخنی لوبیا (قرمز) که باز بجای نخود لوبیا استفاده میشه واگر طعم ترش پسند باشه از چندتا گوجه سبز استفاده میکنند☺☺☺