2737
2734
عنوان

کیک قابلمه ای و پای سیب و اناناس ماریا ( کیک های پایه )

| مشاهده متن کامل بحث + 62232 بازدید | 1407 پست

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2731

سلام ـ ماریا جان ـ یه سوال چرا  کیک قابلمه ای من با هر دستوری که درست میکنم سنگین میشه ـ سیخ چوبی میزارم نمیچسبه  ولی داخلش بوی خامی خمیر میده و اصلا هم پف نمیکنه

خدایا فقط به امید تو. 
2740

ماریای عزيزم سلام 

خواستم تشکر کنم از این دستور العمل فوق العاده ات .

من تو کیک و شیرینی و کلا آشپزی همیشه بیست بودم تنها مشکلم گنبدی شدن کیکم بود که هرچقدر تلاش کردم فایده نداشت .

با دستورالعمل( گذاشتن قالب تو قابلمه)  فوق العاده کیک هام پف دار و صاف صاف بدون یذره گنبدی شدن یا ترک برداشتن از آب در میاد . متشکرم از این دستور العمل عالیت

آرزوی سلامتی دارم برات  ❤

سلام

عزیزم بادستورکیک قابلمه لی درست کردم خوشمزه شد ورنگش مثل واسه شماشد

فقط کیک اصلاپف نمیکنه چندبارم گزاشتم طبق دستورتون

یعنی اگر ۷سانت ازقابلمه موادخامش باشه پختشم ۷سانته

ایرادکارم کجاست

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز