2733
2734
عنوان

کیک قابلمه ای و پای سیب و اناناس ماریا ( کیک های پایه )

| مشاهده متن کامل بحث + 62167 بازدید | 1407 پست

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

سلام ماريا جان، ميشه دستور اين كيك و به گرم هم بفرماييد؟


سلام عزیز 

شکر 200 گرم 

ارد 250 گرم 

روغن مایع 100 گرم


Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
2731
2738
ماریاجون من هرچی کیک درس میکنم خوب نمیپزه وسطش خمیره چکارکنم گلم

عزیز دلم قالبت کوچیکه دمای فر هم بیار رو 160

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
چقد پف‌کرده، ایول بابا😍😍😍😍 خمیر نشده؟ اخه من اینجوری تو قابلمه میپزم، وسطش هیچی نمیذارم، خمی ...

فدات. نه ارد و که تفت میدی کیکت دیگه سنگین و خمیری نمیشه عزیزم

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
سلام ماریا حون من میخام با این دستور زبرا بپزم فقط بجا شیر ماست بزنم ؟چ مقدار؟

سلام گلم. بله نصف لیوان 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
فداتشم ی سوال دیگه تفت دادن ارد واسه چیه. ؟شماگفتین پنج دیقه تفت بدیم! ایا تو پف کیک تاثیردارع

اره باعث میشه ارد سبک بشه و تو قابلمه راحت پف کنه خمیری و سنگین نشه. ولی تو فر اینکار لازم نیست

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز