2737
2739

با گوشتكوب بكوب تا نرم شه

نمك فلفل ادويه گوشت پياز و فافل دلمه بزار چند ساعت بمونه مزه دار شه

بعد ترجيحا رو تابه دو چدني اگه داري فقط چربش كن و سرخ كن

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2728

باید هی پشت و روش کنی تا مغز پخت بشه. یعنی نزاری یه طرف کامل بپزه بعد پشت و رو کنی

همانم كه هستم     نافهميدني مثل هر اتفاق      كافي بود نياكان ديگري داشته باشم تا از لانه ديگري برخيزم                   
با گوشتكوب بكوب تا نرم شه نمك فلفل ادويه گوشت پياز و فافل دلمه بزار چند ساعت بمونه مزه دار شه بعد ...

هيچيم نزدي مهم نيست فقط نمك كافيه

نكته اش اينه كه چند ساعت تو يخچال بمونه و آبليمو و چيزاي ترش اصلن نزني كه سفت ميشه

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

بکوب نمک و فلفل بزن چند ساعت بعد تو کره سرخ کن موقع سرخ شدن میتونی تو ماهیتابه چند حبه سیر پیاز و رزماری بریزی



در آخر هم با پوره سیب زمینی سرو کنی(به پوره سیب زمینی کره یک شیر و خامه بزن خیلی خوب میشه و لطیف)

دارم جهان را دور میریزم/من قوم و خویش شمس تبریزم.

2738

فقط اب پیاز میخواد با یکم زعفرون یا زردچوبه.بعد بذارش داخل تابه رژیمی و روش سیر بذار و بذار خوب بپزه.اگر از اول نم بزنی سفت میشه .داخل فر هم میتونی داخل فویل بذاری روش سیر یا رزماری بذاری.بعد که پخت گریل بالا روشن کنی طلایی بشه.

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز