2737
2734
با تشکر از مطالبی که در پست قبلی نوشتین میشه راجع به سوخاری کردنم توضیح بدین؟ منهروقت درست میکنم روغنش پر از پودر سوخاری میشه
مثل آمادش در نمیاد


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2731
عزیزم مرغ رو با ادویه مزه دار کن بعد تو آرد معمولی بزن بعد تو مایه تخم مرغ و کمی آب و ماست و ادویه بزن بعد تو آرد سوخاری بزن و تو روغن فراوون سرخ کن

عزیزم من از پودر سوخاری پولکی استفاده می کنم خیلی خوشمزه می شه مثل بیرون
اول تو آرد معمولی بزن بعد تخم مرغ بعد هم پودر سوخاری. اگه دو بار این کارو بکنی خیلی پر تر می شه. یعنی بعد از اینکه تو پودر آرد سوخاری غلتوندی دوباره فرو کن تو تخم مرغ بعد دو باره تو آرد سوخاری بعد هم سرخش کن عالی می شه.
2740
کنتاکی به روش KFC مواد لازم: سینه و ران مرغ= از هر کدام 3 قطعه آرد سفید=1 لیوان شیر خشک نیدو=2/1 لیوان تخم مرغ زده شده=2 عدد آرد سوخاری=به مقدار لازم روغن برای سرخ کردن=به مقدار لازم طرز تهیه: 1. ابتدا سینه و ران مرغ را به مدت 20 الی 25 دقیقه بپزید. در حین پخته به آن کمی نمک و فلفل و سیر ریز شده اضافه کنید. 3. آرد سفید را با پودر شیر مخلوط کرده قطعات مرغ را در آن بغلتانید تا تمام سطح مرغ به آرد آغشته شود.(باید مرغ شما کمی مرطوب باشد تا آرد به آن بچسبد) 4. قطعات مرغ را ابتدا در تخم مرغ زده شده و سپس در آرد سوخاری بغلتانید تا تمام سطح آن به آرد آغشته شود. 5. قطعات مرغ را در روغنی که از قبل داغ شده ریخته و با حرارت متوسط سرخ کنید. 6. مرغ کنتاکی را در ظرف کشیده و اطراف آن را با سیب زمینی سرخ کرده و سبزیجات تزئینم کنید. www.ashpazonline.com
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   mahsa_ch_82  |  10 ساعت پیش