سلام بهترین دوستای من 💕
اول کیک یزدی و میگم که ده ها بار درست کردم و تمام فوت و فن و بهترین کیفیت و براتون میگم الان .فقط یه خواهش دارم
لطفا تمام موادی که من به کار میبرم شما هم همونو استفاده کنیدتا دقیقا به همون نتیجه برسید چون مطمئن باشید من با همه ی مارک ها شیرینی پختم و بهترین مارک و به شما پیشنهاد میکنم از حذف و جایگزین کردن هم بپرهیزید ممنون 😘
کیک یزدی :
تخم مرغ : سه عدد
شکر : یک لیوان سر خالی ( 200 گرم )
ارد : دو لیوان سر پر ( 300 گرم )
وانیل : کمی
ماست : 150 گرم یا سه چهارم لیوان
( من از یوگو ماست میهن استفاده میکنم )
جوش شیرین : نصف قاشق چایخوری
روغن مایع : 170 گرم یا سه چهارم لیوان یکم بیشتر
هل سبز ساییده : یک قاشق چایخوری
نمک میوه : نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر : یک بسته یا دو قاشق چایخوری
( من همیشه از مارک تیارا استفاده میکردم ولی جدیدا از مارک دکتر اتکر که یه بسته برای یک بار هست استفاده میکنم با اینکه تیارا هم خارجی بود ولی تفاوت از زمین تا اسمون بود )
گلاب : سه قاشق غذا خوری
شربت بار : سه قاشق غذا خوری
( پنج قاشق شکر و ده قاشق اب و مخلوط کنید بزارید روی حرارت تا قوام بیاد )
کنجد کمی
.
خب خوشگلای من
اول جوش شیرین و نمک میوه رو بریزید توی ماست هم بزنید تا پف کنه و عمل بیاد حالا
تخم مرغ و شکر و وانیل و ده دقیقه بزنید بعد ماست و روغن و گلاب و شربت بار و هل اضافه کنید بهش و بزنید بعد هم اردو بکینگ پودر و الک کنید بریزید داخلش و یک دقیقه بزنید تا یکدست بشه
.
.
.
مایه کیکی که بدست میاد سفته حالا مهم جای کیک یزدی و اصل کار اینجاست که
قالب کیک یزدی یا کاپ کیک و توش کپسول بندازید و با قاشق از مواد تا دو سوم قالب پر کنید
بعد یه قاشق بردارید هر بار بزنید توی روغن مایع به حالا ضربدر + × یا بعلاوه
روی به علاوه ها کمی شکر بپاشید و کنجد بزارید یه ربع دقیقه بمونه همون جوری
.
.
حالا بزارید توی فر با دمای 220 درجه . گرما از بالا و پایین باشه
بعد از پنج دقیقه که یه پف مخروطی عالی کرد
بزارید روی 180 تا مغز پخت بشه.
.
بعد از پخت بزارید روی توری سیمی تا خنک بشه بعد توی ظرف در دار نگه دارید به مدت دو هفته.
به همین سادگی انقدر این کیک نرمه و خوش عطره که دیگه امکان نداره اماده بخرید این مقدار یک کیلو کیک میده
نوش جون
.
.
.
.