ســـــــــــــــــــــلامی چو بوی خوش نی نی شیری
اومدم بگم بوی جیش نی نی .. دیدم که بامیه نوشته بوی بهار آوردم !!! بیخیال شدم !!
***لیلی جونــــــــــــــــم :
این هم 2 تا دستور دیگه جیگـــــــــــــــــــــــر :
***زسپی اول:
تخم مرغ خنک 6 عدد
پودر قند 300 گرم
آرد قنادی 300 گرم
بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری سر صاف
نمک نوک قاشق چای خوری
وانیل خالص نوک قاشق چای خوری
آب جوش نصف پیمانه
طرز تهیه:
*فر روی حرارت 140 درجه سانتی گراد روشن شود.
*کف قالب کاغذ انداخته شود . فقط زاویه ی کف ظرف با روغن مایع تا ارتفاع یک سانتی متر چرب شود . ( مهم است)
*آرد + بیکینگ پودر + نمک سه بار با هم الک شوند.
*زرده و سفیده ها جدا. سفیده ها زده شوند و نصف مقدار پودر قند به آن اضافه شود.
*زرده ها + وانیل + بقیه ی پودر قند کمی زده شود ، سپس آب جوش اضافه شده سریع هم زده شود تا زرده پخته نشود.
*همزن خاموش . سفیده با لیسک به خورد زرده برود.
*مخلوط آرد کم کم اضافه شده به خورد مواد قبل برود .
*کیک به مدت 40 تا 50 دقیقه درون فر باشد.
نکته :
*اگر قرار است کیک اسفنجی کاکائویی درست کنید ، پودر کاکائو را به زرده اضافه کنید و هیچ وقت آنرا با آرد الک نکنید.
*سفیده نباید خشک بشود و زرده را تا حدی که غلیظ شود و هوا را نگه دارد (حباب های بزرگ هوا که به تنبلی می ترکند مشاهده می شوند).
دستور از : ژانت طورسیان
***رسپی دوم :
تخم مرغ ................................... 6 عدد
آرد.........................................120 گرم
آرد ذرت...................................30 گرم
شکر دانه ریز.............................150 گرم
ب.پ....................................... نصف ق.م
وانیل.......................................یک چهارم ق.م
نمک......................................نوک ق.م
آب جوش................................3 ق.س
* آرد ها و ب.پ و نمک رو با هم 2-3 بار الک میکنیم.
* زرده و سفیده جدا
* سفیده ها رو میزنیم تا یه کم سفت و سفید بشه. 3 قاشق از شکر رو کم کم اضافه میکنیم و زدن رو تا زمانی ادامه میدهیم تا ظرف رو که برمیگردونیم سفیده از ظرف نریزه. سفیده رو در یخچال میگذاریم.
* زرده ها رو با بقیه شکر و وانیل و آب جوش اونقدر میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه.
* نیمی از سفیده رو به زرده ها اضافه میکنیم و به آرامی و حالت دورانی مخلوط می کنیم.
* نیمی ازمخلوط آرد رو اضافه میکنیم.
* بعد بقیه سفیده و بعد از مخلوط شدن بقیه آرد رو.
* مواد رو در قالب ریخته و در دمای 175 درجه میزیم.
نکات خودم :
*آرد و تو چند مرحله اضافه میکنم. برای حجم کم، مثلا 3 یا 6 تخم مرغی، سفیده و زرده رو خیلی با احتیاط مخلوط میکنم، بعد آرد رو تو 3-4 مرحله اضافه میکنم و مخلوط میکنم. برای حجم بیشتر، ظرف آرد و سفیده رو کنار دستم میذارم، یه کمی (در حد یک تا یک و نیم لیوان) سفیده یه کمی (در حد 10-12 قاشق) آرد، میریزم؛ همینطور ادامه داره تا تموم بشه............ اما مخلوط کردنشون باید به صورت دورانی و خیلی با احتیاط باشه، در عین حال نباید از آرد گلوله ای مونده باشه.
*به محض اینکه دیدید روی کیک یه مقدار طلایی شد، انگشت تمیز و خشک اشاره اتون و آروم بذارید روش، یه کوچولو فشار بدید، اگر برگشت سر جاش دیگه کیک و از فر خارج کنید. چون اگر باز بمونه تو فر، از این به بعد از لطافت کیک کم میشه.... خیلی ها میذارن روی کیک قهوه ای بشه که در مقایسه با رویه طلایی، کیکشون بافت خشک تری داره.
عزیزم برای خامه کشی از کیک شیفون هم میتونی استفاده کنی
نقاش جونم .. من نقاشی بلد نیستم .. اما عاشق نقاش ها هستم
*** راکســـــــــــن جونـــــــــــــــــــــم :
جات خالی اون روز که رفتم تجریش از ترس شلوغی و جای پارک 9 صبح اونجا بودم .. جز سبزی پاک کن ها که تازه داشتن سبزی هاشونو ردیف میکردن .. هیچکس نبود .. دیگه منم رفتم لمیز واسه خودم یه کافی لته گنده گرفتم تا ملت بیان کرکره مغازشونو بدن بالا
بعد هم که رفتم فروشگاه دیدنی ها و کلی خرت و پرت گرفتم
بعد هم کلی لواشک و به قول مامانم آت و آشغال ترش
پنجشنبه هم که مهمون دارم .. کل قوم شوووووور جووووون .. منوش رو بذارم .. نظر بدی؟
به قول دوستم اون جاری بزرگام که چشم ندارن من رو ببینن حلق حناق میل نمایند و بقیه اشونوم دمبه بشه به جونشون !!
باور کن خودمم خیلی ناراحتم که مهدی تنها می مونه .. برای اولین بار که حس میکنم دلش اصلاً نیست که من برم
فدای دل مهربونت .. امیدوارم خدا به حرف تو گوش بده
*** مــــــــــــــــــــــــــــــــژده جونم :
کـــــــــــــــــــــــــــــــــــوجایی ؟
چرا پیش ما نمیـــــــــــــــــــــــــایی؟
خـــــــــــــــــــو پاشو بیا دیگه