با سلام به همه دوستان ارجمند با توجه به عدم استفاده از تاپیک مامانهای هنرمند و هنردوست من فکر میکنم که بد نیست در باره اشپزی یه تاپیک داشته باشیم که دوباره فعالیتش رو ادامه بده و هرکسی که دستورات غذایی بلده به دیگران هم انتقال بده همین جا هم از نجما جون که کلی ازش یادگرفتم تشکر میکنم من خودم چیزی بلد نیستم اما هرچی هم که بلد باشم حتما میگم اگر موافق هستین با هم ادامه بدیم من فقط قدم پیش گذاشتم ..........خودم چیزی بلد نیستم...چون تاپیک رو اغاز کردم نگید این شروع کرده حالا چیزی نذاشته(:
مامانای گل من از وقتی متوجه شدم نجما جان پست هایش را از قسمت مامانای هنرمند و هنر دوست پاک کرده خیلی غمگین شدم.چون هیچ صفحه ایی را ذخیره نکرده بودم.اصلا فکرش را نمی کردم نجما جون چنین کاری را انجام دهد.با اینکه در مامی سایت عضو شدم قرار بود مطالب نجما جون به آنجا انتقال داده شود که متاسفانه انتقال داده نشده است.می دونم که خیلی از مامانا مثل من دچار مشکل وشکه شدن که مطالب را ذخیره نکردن.
دوستان عزیزم بسیاری از شما را مطالب را ذخیره نموده اید خواهش می کنم اگر کسی مطالب را ذخیره نموده است به ایمیل من هم ارسال بنماید.
اگر کسی دستورات نجما جان را دارد در این قسمت از سایت بگذارد تا همه دوستان استفاده بنمایند. از نجما جون هم بابت این همه زحمتی که کشید و بما مطالب زیادی را آموخت تا ما جلوی همسرانمان دست پر ظاهر شویم بسیار تشکر می کنم. امیدوارم دوستان گلم برام ایمیل کنند تا من از این نگرانی بیرون بیام تا پیش همسرم و خانوادش دست خالی نباشم. ایمیل من masua.masi@gmail.com
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید
سلام دوستان من یک سوال داشتم می خوام کیک مرغ برای شام تولد پسرم درست کنم اما تل حالا درست نکردم کمکمممممممممممم کنید سوالم این وقتی مرغ و پختم میکسش کنم یا ریش ریش کنم بهم بگید تا درست کنم ممنون
من دستور یه نوع آش رو براتون میزارم مخصوص سرما خوردگی انشالله که هیچ وقت مریض نشید نه خودتون نه اهالی خونه ولی خدای نکرده اگه کسی سرما خورد این آش رو برا شام بخوره یه پتو بکشه سرش و بخوابه مطمئنا تا صبح خوب شده دلیلش هم به علت اینه که این اش هم خیلی باید تند باشه وهم اینکه موادی که توش استفاده شده همشون تقریبا حاوی انتی بیو تیک هستن
آش عدس مواد لازم
پیاز....به مقدار خیلی زیاد دو سه تا بزرگ
سبزی شامل.... تره - جعفری-
عدس .... 5/1 لیوان پخته
برنج .... نصف استکان ...... اگه پخته تو خونه دارین که اضافی مونده یک استکان
فلفل ........ دو سه تا از اون تلخاش
روغن یک قاشق غذا خوری
آرد ....1 ق غ
طرز تهیه...
ابتدا پیاز ها رو خرد میکنیم تو قابلمه میریزیم روش اب میریزیم و میزاریم حسابی بپزه طوری که میخوان محو بشن فلفل ها رو هم بریزین توش اگه دوست دارین خیلی تلخ بشه (که این برا مریضمون خیلی خوبه) یکی از فلفل ها رو سوراخ کنید
بعد که پیاز پخت برنج رو بریزید نکته........... اگه برنجتون نپخته هست بزارید بپزه وقتی کمی مغز پخت شد سبزی رو بریزید ولی اگه برنجتون پخته هست اول سبزی رو بریزید وقتی سبزیتون پخت برنج رو اضافه کنید عدس پخته را هم اضافه کنید
اب غذا رو کنترل کنید اگه کم بود اب بریزید روغن رو هم اضافه کنید بعد اینکه یه قلی خورد
توی اب یک ق غ ارد رو بریزید و هم بزنید بعد اینکه کامل حل شد توی اش بریزید بعد 5 دقیقه اشتون اماده هست
چرا کسی جواب سوال منو نداد گریههههههههههههههههههههههههههههه در مورد کیک مرغ پرسیده بودم . حالا یک سوال دیگه شما اون دسری رو که با ژله های رنگی دزست می کنند بلیدید دستورشو برام بزارید ژله رنگین کمان رو نمی گما اون که ژله خورد شده رنگه همه باهم مخلوطه منظورمه
چند تا ژله به رنگ های مختلف درست کنید برای هر ژله فقط 1 لیوان آب جوش داخلش بریزید دیگه آب سرد لازم نیست چون ژله باید سفت باشه.و همینطور به اشکال مختلف به هر شکلی که دوست داشتید خرد کنید .مکعبی . مثلثی قالبی .....می توانید کف قالب مورد نظر بچینید... آماده کنید. ابتدا 10 ورق ژلاتین را در آب خیس کنید و سپس یک مقدار آب جوش رویش بریزید و به روش بن ماری (یک ظرف آب جوش در زیز ظرف ژلاتین قرار دهید و مرتب هم برنید تا ژلاتین آب شود) ژلاتین را حل کنید . نکته حل که شد ظرف محتوی ژلاتین را بگذارید روی همان ظرف آب جوش تا فرم نگیرد تا بقیه کارها را انجام دهید. ا لیوان شیر را با ا لیوان یا 5/2 بسته از خامه کوچک را با هم مخلوط کنید.بعد 4 تا 5 قاشق غذاخوری از پودر شکر داخل مایع شیر بریزید و هم بزنید .با ژلاتین مخلوط کنید.ژله ها را در قالب بچینید از مایع روی ژله ها بریزید .و در یخچال قرار دهید تا فرم بگیرد
سلام عکسی که گذاشتم یه املت خوشمزه ولی خیلی خیلی رژیمیه املت سبزیجات:مواد اولیه: گوجهفرنگی دوازدهعدد،قارچ پنجعدد، فلفل دلمهای یکعدد، پیاز سرخ شده دوقاشق غذاخوری، سیر چهارعدد تخم مرغ سهعدد،جعفری خردشده دوقاشق غذاخوری، روغن مایع سه قاشق غذاخوری،نمک وفلفل به مقدار لازم پنیر پیتزا رنده شده دوقاشق غذاخوری ( در صورت تمایل میتوانید از پنیر پیتزا استفاده کنید) ظرف پیرکسی را انتخاب کنید و یک قاشق روغن در آن بریزید، سپس گوجهفرنگیها را به صورت ورقه درآورده و در ظرف بچینید. قارچها را هم ورقهورقه کرده روی گوجهفرنگیها بگذارید و فلفل ها را ریز خرد کرده و روی گوجهفرنگی و لابلای آنها بریزید. سیر را هم ریز خرد کنید و با پیازداغ لابلای گوجهفرنگیها بریزید. روی ورقههای گوجهفرنگی جعفری خرد شده بریزید همه گوجهفرنگیها و قارچها را به این ترتیب ورقهورقه میکنیم و در ظرف میچینیم. در انتها دو قاشق روغن مایع و کمی نمک روی آن میدهیم و در ِ ظرف را میگذاریم وروی حرارت با شعله ملایم میگذاریم تا پخته شود. ( میتوانیم املت را داخل فر یا ماکرویو بپزیم.)وقتی گوجهفرنگیها پخته شدند و حالت نرم پیدا کردند، اگر آب املت زیاد بود حرارت را کمی بیشتر می کنیم و درِ ظرف را باز میگذاریم تا آب آن خشک شود ( ولی دقت کنید ته املت نسوزد) سپس تخممر غها را در ظرفی شکسته و هم میزنیم. اگر از پنیر پیتزا استفاده کردیم پنیر را هم داخل تخممرغ ها ریخته و با کمی نمک هم میزنیم تا خوب مخلوط شود سپس تخممرغ را به املت اضافه میکنیم و درِ ظرف را میگذاریم تا تخممرغها پخته شود. اگر از پنیر پیتزا استفاده کردید، بهتر است در مرحله آخر که تخممرغ و پنیر پیتزا اضافه میشود ظرف را داخل فر یا ماکرویو بگذاریم تا پنیر و تخممرغ خودش را بگیرد( اندازه هاشو می تونید دستکاری کنید هرچی هم که دلتون خواست می تونید توش بریزید مثل سوسیس و ذرت و... خوشمزست ولی با عرض پوزش نمیدونم از کدوم سایت کش رفتم