پیاز رو سرخ میکنی بعد سبزی که گشنیز و خیلی کم شنبلیله هست رو اضافه میکینی و اخر سیر
بعد ادویه و زردچوبه و فلفل
بعد اب تمر هندی رو اضافه میکنی و قتی جوش امد تکه های ماهی رو میریزی توش تا با شعله کم بپزه و به روغن بیوفته
بعضیا رو پیاز سبزی یه قاشق رب هم میریزن
یا ماهی رو سرخ میکنن یا رو همون پیاز سبزی تفت میدن بعد اب تمر رو اضافه میکنن دیگه سلیقه ای هست
برای غلیظ شدن میتونی ارد استفاده کنی . حتما تمر باشه رب انار خوب نمیشه فکر کنم
ماهی برای قلیه . سنگسر . سرخو . شیر