ارد : 1 پیمانه . خمیر مایه : 1 قاشق غذا خوری
شیر ولرم : یک سوم پیمانه . تخم مرغ : 1 عدد
شکر : 25 گرم . روغن مایع : یک سوم پیمانه
وانیل کمی
اول کرم دانمارکی رو درست کنید بزارید کنار تا خنک بشه .
حالا خمیر مایه و میریزیم تو کاسه با شکر و شیر گرم شده رو روش میریزیم پنج دقیقه بزارید کنار تا عمل بیاد. بعد روغن و تخم مرغ و کمی میزنیم به مواد قبلی اضافه میکنیم حالا ارد و الک کنید به مواد اضافه کنیم و ورز میدیم تا یه خمیر نرم و یکدست حاصل بشه شاید به ارد بیشتری نیاز باشه در حد چند قاشق چون جذب ارد ها فرق میکنه
یکم ورز میدیم خمیر نباید به دست بچسبه تو این مرحله نیاز به استراحت نداره
حالا مثل شکل خمیر را به شکل توپ در میاریم
چهار قسمت میکنیم .هر قسمت و با وردنه به شکل مستطیل درمیاریم و بعد نوار های باریک باریک میبریم روی هر نوار کمی کرم میزاریم و اونو رول میکنیم
میزاریم تو سینی حتما حتما دو ساعت استراحت کنه یه پارچه نازک بندازید روش تا خشک نشه
بعد روشو زرده تخم مرغ با برس میزنیم و کنجد میپاشیم طبقه وسط با دمای 180