شیر خشک هفت قاشق غذا خوری .
پودر قند شش قاشق غذا خوری
شیر پنج قاشق غذا خوری
کره 50 گرم .وانیل کمی
پودر کاکاعو یک قاشق
تمام مواد و باهم مخلوط میکنیم روی حرارت متوسط میزاریم به مدت پنج دقیقه تا شکلات کمی از ظرف جدا بشه حرارت و خاموش کنید و بگذارید کنار .
اولش یکم شله ولی بعد کامل خودشو میگیره کمی که از دما افتاد دستتون و چرب کنید
و توپ های کوچیک درست کنید . شکلات ما اماده ست
حالا با این شکلات ده ها مدل میتونید تزیین کنید .من با ترافل و پودر پسته و بادوم هندی تزیین کردم و داخل کپسول گذاشتم
میتونید قالب بزنید یا داخل شکلات سفید یا سیاه بغلطونید
این شکلات خیلی خوشمزه ست و جدید . داخل فریزر مدت زمان زیادی میتونید نگه داری کنید
نوش جون